3 ting du skal huske, når du skal have udviklet en app

appudvikling

Hvis du ejer en mindre eller en større virksomhed – det er faktisk lige meget hvad – så kan det kun gå for langsomt med at få lavet en app til jer. Måske har i allerede nogle apps, som i enten bruger internt eller udbyder.

Men man kan altid bruge en app til! Apps er nemlig super smarte og super nemme. De gør, at folk altid lynhurtigt kan komme i kontakt med jeres virksomhed og få del i eller benytte sig af jeres produkter. Og det er vigtigt i en tid, hvor den teknologiske udvikling har gjort, at folk ikke gider bruge særlig meget tid på særlig meget.

Hvad er en app?

En app er et lille elektronisk program, som kan ligge på en smartphone eller en tablet. Man kan betragte en app lidt på samme måde, som en genvejsknap på en computer.

Det smarte ved apps er dog blot, at de er tilpasset det minde format, som gør sig gældende på henholdsvis tablet eller smartphone. Det er vigtigt at huske, at en app ikke er en hjemmeside. Den skal være meget mere specifik og specialiseret end det.

Få hjælp til udvikling udefra

Når du skal have udviklet en ny app, så er det langt fra sikkert at det er noget, som din virksomhed kan finde ud af at løse selv. Det kræver nemlig en stor vide om blandt andet kodning og opbygning af internetsider.

For at spare jer selv for en masse kurser, besvær og fejlslagne forsøg, så foreslås det derfor i stedet, at i opsøger en gruppe af professionelle, som kan udvikle og udføre jeres app. Disse professionelle er uddannede inden for IT og ved alt om at lave gode apps. De vil sikre, at jeres idé bliver ført tilfredsstillende ud i livet.

Find på et simpelt koncept

Selvom i udliciterer selve programmeringen af appen til et eksternt firma, så er det stadig jer internt i jeres virksomhed, som skal finde på konceptet. Det er nemlig kun jer, som ved hvad I selv og jeres kunder egentlig har brug for.

Det vigtigste ved konceptet bag jeres nye app er, at det ikke er for kompliceret. Det skal være nemt og hurtigt at bruge, og alle kunderne skal kunne gennemskue det. Det er nøglen til, at appen ikke kun bliver færdig, men også får succes.

Lad der være fordele ved at bruge appen

Fordi der efterhånden er så mange forskellige apps på markedet, så er det ikke altid nok bare at lave en god app. For folk skal stadig have et incitament til at gide at downloade appen og benytte sig af den. Og her er det ikke altid nok bare at insistere på, at appen er bedre.

Sørg for at der er nogle meget konkrete fordele ved bruge jeres app. Måske skal folk have en lille smule rabat, når de køber noget gennem dem – måske kan de være med i en konkurrence, når de opretter en bruger inde på appen.

Læs mere om appudvikling på hos Makeable.dk