Den rigtige Navision partner er afgørende for din virksomheds vækst

Når man skal til at starte en ny virksomhed op, er der rigtig mange ting, som man bør have styr på helt fra start. Det er vigtigt, at du udvælger de helt rette hjælpemidler, som kan hjælpe dig til hele tiden at bevare overblikket over din forretnings vigtigste parametre. Gør du ikke det, kan det desværre hurtigt ske, at det hele løber løbsk, og så er vejen banet for en underskudsforretning. Navision er et super godt hjælpemiddel til alle typer virksomheder. Derfor er den rigtige Navision partner afgørende for din virksomheds vækst.

Navision er et ERP system. Det står for Enterprise Ressource Planning, og det lægger blandt andet vægt på at samle alle de vigtigste informationer, de såkaldte ”Key Performance Indicators” (KPI), på ét sted, så du nemt og hurtigt kan få et overblik. Systemet er især velegnet til økonomistyring og til at holde styr på lager, indkøb, logistik, salg, CRM, produktion, projektstyring og mange andre ting. Det er dog ikke alle virksomheder, der har kapaciteten til at kunne ansætte folk til udelukkende at arbejde med Navision på fuld tid. Dette gælder især for nystartede virksomheder, og derfor er det fuldstændig afgørende for virksomhedens vækst, at man allierer sig med en pålidelig Navision partner, som gør det hele for dig.

Forbinder alle virksomhedens arbejdsprocesser

 

Det er afgørende for en virksomheds vækst, at man udnytter den moderne teknologis potentiale til fulde. Forskning viser gang på gang, at virksomheder ofte ikke overlever, hvis de ikke har fokus rettet mod at integrere relevant teknologi i arbejdsgangen. Det er især indenfor organisationsforskningen, at dette er blevet påpeget. Derfor er det også vigtigt, at du helt fra virksomhedens spæde start har fokus rettet mod benyttelse af alle relevante teknologier. Det sikrer vækst samtidig med, at det giver dig en betydeligt lettere arbejdsgang. Mange iværksættere påpeger, at det er utrolig hårdt og tit også stressfyldt at starte ny virksomhed. Men vælger man at tilknytte konsulenter, der eksempelvis har styr på Navision, er der ingen tvivl om, at stressfaktoren bliver meget mindre.

Navision er et helt igennem fantastisk program, som formår at samle og forbinde alle virksomhedens arbejdsprocesser. En af de store fordele ved programmet er, at man kun kommer til at have med én database at gøre. Der er således ikke tale om et system, som udelukkende har fokus på bogholderi og økonomi, men som samtidig også integrerer alle virksomhedens andre processer. Det kan eksempelvis være i forbindelse med indkøb, salg og logistik.

Tag kontakt – jo før, desto bedre

 

Det er vigtigt, at du udviser handlekraft helt fra din nye virksomheds spæde start. Du skal nemlig træffe nogle vigtige afgørelser i forhold til virksomhedens opbygning og fundament. Her er det, at Navision kommer ind i billedet. Benyttelsen af dette smarte system kan nemlig være med til at udgøre en af virksomhedens hjørnesten, og det er vigtigt, at du hurtigt får det integreret som en del af virksomhedens struktur. Heldigvis sidder der mange konsulenter med styr på Navision klar til at hjælpe dig. Tag kontakt til dem, jo før, desto bedre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*