Derfor skal du give dine medarbejdere gode gaver

Gaver til medarbejdere er noget de fleste firmaer gør. Det er især julegave hvor medarbejdere modtager gaver fra deres arbejdsplads. Først og fremmest er det en rigtig god ide at huske at give medarbejderne gaver. Det er meget velanset, at huske at give medarbejderne gaver i hvert fald den ene gang om året.

På den måde viser arbejdsgiveren at de sætter pris på medarbejderens indsats gennem året. Alt efter hvor stor en virksomhed, er der en naturlig grænse for hvordan gaverne er.

Motivation

En god firmagave kan være med til at give motivation til at gøre et godt stykke arbejde. Modtager man en gave fra firmaet for godt arbejde, kan det være med til at man opretholder denne arbejdsvilje i det næste lange stykke tid. Det er lige så meget anerkendelsen som det at modtage selve gaven, der giver en motivation til at give den en skalle på arbejdet. At blive anderkendt er en rigtig stor motivationsfaktor for at gøre et stort stykke arbejde

Bonusser

Gaver kan også have karakter af en bonus. Det kan være ved at lukke et stort salg, have gennemført gode ting eller arbejdet godt for firmaet gennem en længere periode. Bonusser kan både blive udbetalt i form af løngaver eller ting, som firmaet vælger at give gode medarbejdere i gave for en god arbejdsperiode. Ligger der bonusser og venter for godt arbejde, kan det også have en positiv indvirkning på arbejdsindsatsen i den efterfølgende periode.

Generelt er det en rigtig god ide at komplementere sine medarbejdere med gaver. Det kan være af forskellig størrelse alt efter hvor godt det går virksomheden, eller hvor gode medarbejderne har arbejdet i perioden. Bonusser for godt arbejde er en rigtig god ide for at bibeholde en god arbejdsmoral, hvor en firmajulegave til jul er noget som er mere forventeligt.

Derfor skal du give dine medarbejdere gode gaver

Hvad der helt præcist skal gives i gave til medarbejderne er der mange forskellige holdninger til – og heldigvis er der også mange forskellige typer af gaver som virker. Så egentlig er det bare at prøve sig frem. Dog kan man hente rigtig mange point ved lige at bruge lidt tid på at tænke lidt over hvad ens medarbejdere ville blive rigtig glade for – en omgang rødvin eller en kurv med søde sager er så normalt at det næsten er kedeligt. Vil man alligevel ud i den slags kunne man jo prøve at twiste den lidt og lave en kurv med en masse sunde lækkerier, f.eks. superfoods – prismæssigt vil man lande på det samme som en kurv med søde sager, men i stedet for at ligge op til et (endnu større, hvis det er julegave) indtag af søde sager, kunne man inspirere medarbejderne til at prøve nogle andre lækre ting, som rent faktisk er sunde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*