Derfor skal du have bordtennis eller bordfodbold på kontoret

her

Aktiviteter på kontoret er med til at holde et godt arbejdsmiljø. At have forskellige aktiviteter som medarbejderne kan hygge sig med i pauser eller efter fyraften er en rigtig god ide. Der er mange fordele ved at have forskellige ting som medarbejderne kan hygge sig ud over arbejdet.

Få et break fra opgaverne

Det er tit en rigtig god ide at få et break væk fra opgaverne. Det kan være en rigtig god ide at indlægge små pauser i arbejdet i løbet af dagen, og her er nogle af aktiviteter vi giver som eksemplar gode til at få koblet af hurtigt, så man kan vende tilbage til arbejdet.

En kamp i bordtennis eller bordfodbold tager eksempelvis ikke mere en max. 10 minutter, så det passer godt ind til hvis man har flere små pauser i løbet af dagen.

Her kan du eksempelvis købe et bord til bordtennis.

Fordelene

Et godt fælleskab er alfa og omega på en arbejdsplads for at arbejdet fungere medarbejderne imellem. I langt de fleste tilfælde vil et afbræk fra arbejdet give bedre koncentration i det efterfølgende arbejde, samt mere effektivitet i det man skal arbejde med bagefter.

Medarbejderne har i både bordtennis og i bordfodbold muligheden for at lære at samarbejde. I begge spil er det muligt, og sjovest at spille hvis man er flere på et hold sammen. Når man skal lære at samarbejde i et spil som disse, bidrager det hurtigt til at man bedre får kendskab til hinanden. Det giver tit og ofte en bedre effektivitet når man skal samarbejde om et projekt eller en arbejdsopgave på andre tidspunkter.

Den sociale fordel ved at have muligheden for at kunne tage et godt spil efter fyraften, er naturligvis også en af de fordele der er ved at have bordtennis, bordfodbold eller lignende spil på kontoret.

Ulemperne

Selvom intentionen ved at indkøbe bordtennis og bordfodbold til kontoret kan være god, kan der også være nogle åbenlyse ulemper ved at have det. Først og fremmest kommer der noget larm fra sådan et spil. Sidder man i et åbent kontormiljø eller lignende, kan lyden fra spillet og spillerne godt komme til at virke forstyrrende for andre medarbejdere der måske sidder begravet i en vigtig opgave og finder det irriterende at der nogle der spiller bordtennis, mens der arbejdes.

Man kan argumentere for at på nogle arbejdspladser vil det give en mere løssluppen stemning at have muligheden for at kunne spille. Her er det dog op til de enkelte medarbejdere og deres medarbejderkultur at kunne styre muligheden for dette kontra det arbejde der skal udføres. Derfor er det vigtigt at have en god kultur omkring det.

Det kan være en rigtig god ting at have muligheden for lidt social hygge i pauser og efter fyraften. Det kræver dog at man opretholder en hvis form for disciplin og arbejdsmoral så det ikke går ud over arbejdet som skal udføres. Kommer man ud i problemer med at det tager tid fra arbejdet er det et problem – men ellers har man muligheden for at få en masse gode sociale muligheder ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *