Derfor skal du investere i en robotstøvsuger til kontoret

Rigtig mange danske hjem har indenfor de sidste par år fået tilført den lille supermaskine; robotstøvsugeren. Og dette er der selvfølgelig rigtig god grund til. Selvom robotterne fik en lidt sløj start på markedet, bl.a. fordi producenterne var utrolig ivrige efter at frigive maskinerne og få banket nogle kroner og øre i kassen og ikke mindst de mange børnesygdomme.

På trods af dette er udviklingen de sidste 4-5 år gået rigtig hurtigt og i den rigtige retning og i dag er de fleste robotstøvsugere på markedet (som ikke er i den ekstrem billige ende, selvfølgelig) rigtig rigtig gode. Især til prisen.

Er du mindre erhvervsdrivende, selvstændig, eller lign., og ikke har super mange kvadrat meter at holde styr på, dvs. et enkelt kontor eller to, eller tre, så kan en robotstøvsuger være en super god idé, som:

  • Sparer dig for tid
  • Sparer dig for udgifter til rengøring
  • Er vanvittig billig i drift
  • Er meget billig i anskaffelsespris

Det giver selvfølgelig sig selv hvorfor den lille robot sparer dig for tid. Men det er altid sjovt at regne lidt på det. Hvis du pt. selv rengør dine lokaler bruger du måske en time på det om ugen – altså på støvsugningsdelen af rengøringen. Det giver 52 timer om året, også er der ikke engang super rent, da du kun bruger en time på det om ugen.

Clean robotstøvsuger stue

Køber du i stedet rengøringshjælp vil den time koste omkring 200 kr. om måneden, dvs. 10.400 kr. om året. Bytter du dette ud med en robotstøvsuger kan du skære din egen støvsugning ned til maksimum én time om måneden, dvs. du sparer 40 timer om året. 40 timer du kan bruge på meget sjovere ting.

Økonomisk får du en ekstrem god robotstøvsuger for 5.000 kr., hvilket kun er halvdelen af hvad du betalte for at rengøringsdamen støvsugede.

Du sparer altså både tid og penge, lige meget hvordan man vender det. Derfor skal du investere i en robotstøvsuger til kontoret.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *