Disse typer af stempler skal din virksomhed have

man-people-space-desk

Mange vil nok mene at tiden hvor stempler skulle være en del af en virksomhed er for længst forbi. Ikke desto mindre ser man stadig rigtig mange, både offentlige og private virksomheder som har stempler stående på de fleste skriveborde og de fleste bliver også brugt i den daglige drift.

Derfor er der også stadig stempelforretninger der er i live. Stempelforretningerne er dog fyldt med tiden, og i dag kan du derfor godt købe dine stempler online. Eksempelvis i stempel butikken Nydan stempler, hvor du finder en af Danmarks ældste stempelforretninger, der stadig i dag tilbyder alle de stempler du som virksomhed eller privat skal bruge i hverdagen.

Er stempler en døende race?

Måske er stempler om nogle få år slet ikke til at finde på et almindelige kontor mere – måske bliver det stadig brugt i høj grad. I dag bliver stempler i hvert fald stadig brugt, og så længe de bliver brugt i virksomhederne skal der sælges stempler.

Rigtig mange ting bliver digitaliseret – men så længe virksomheder har brug for at putte deres info på papirer i nogen eller mindre grad, vil stemplerne og stempelbutikkerne kunne overleve.

Hvilke stempler skal jeg bruge i virksomheden?

Det kommer naturligvis an på hvilke behov jeres virksomhed har for at bruge stempler. Der findes stempler i alle genre, og de kan alt muligt forskelligt. Derfor er det en god ide, først og fremmest at finde ud af hvad du skal bruge. Der er masser af valgmuligheder for forskellige stempler, som vi vil komme ind på herunder.

Kopi, betalt & bogført er et smart stempel til bogholderiet og økonomiafdelingen i mindre virksomheder, der ikke er bruger it til det hele. På den måde kan de regnskabskyndige let se hvad der er betalt, bogført og hvilke der blot er kopier til dem selv. Det er en meget nem måde at holde styr på bilagene i mindre virksomheder, der stadig godt kan lide at gøre det på den lidt gammeldags måde.

Derudover er der navnestempler og logo stempler. Nogle brancher har stadig masser af papirarbejde at gøre, og her vil det være smart at have både et logo stempel og et navnestempel med alle virksomhedens info på. Herpå kan man hurtigt trykke logoet og alle virksomhedens oplysninger, som adresse, telefonnummer, hjemmeside, cvr nummer og alle de andre ting der er essentielt at få trykt på papirer der skal sendes afsted.

Stempler er en branche der nok ikke vækster. Ikke desto mindre er der stadig folk der har brug for stempler, og man kan tilmed finde dem billigt på nettet i dag.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*