Entreprenørens guide til Black Friday

Black Friday nærmer sig, og der er masser af gode tilbud at hente derude. Fredag efter Thanksgiving, som altid er den 31. oktober, er der Black Friday. I USA har Black Friday i mange år været forbundet med store udsalg, og herhjemme betyder dagen også i stigende grad startskuddet på årets juleshopping. Med masser af gode tilbud lukker store og små butikker dørene op for et væld af mennesker, der gerne vil gøre en god handel. Siden 2005 har Black Friday været årets mest travle amerikanske shoppingdag, og den lå i 2013 med en omsætning på 57,4 milliarder dollar.

Shop online

Ligesom alle andre vil du selvfølgelig gerne have de allerbedste tilbud, når det er Black Friday. For mange mennesker fortsætter udsalget også på nettet, både på Black Friday, men også tre dage efter på den dag, som er blevet døbt Cyber Monday. Der er en god pointe i at se nærmere på internettets muligheder i forbindelse med Black Friday. Selvom der er gode tilbud at hente i den fysiske verden, boomer nettet af tilbud. Der er fire åbenlyse grunde til, at foretage sine Black Friday indkøb online:

 

  1. Du skal ikke ud og kæmpe med andre kunder for at få de bedste varer.
  2. Der er kø alle vegne og du risikerer, at der er udsolgt, når du kommer frem.
  3. Selvom du har det store betalingskort fremme, skal du ikke slæbe dig halvt fordærvet. Det klarer postvæsenet eller en af de mange pakketjenester for dig, når du handler på nettet.
  4. Sidst men ikke mindst, er der masser af penge at spare ved at handle på nettet.

Find de rigtige butikker

Selvom du er vant til at handle online, er det ikke sikkert, du altid ved, hvor de bedste tilbud er. Når det er Black Friday, er der endnu flere gode handler at lave. Men også endnu mere tid du kan bruge på at finde de rigtige butikker. Du skal selvfølgelig have en god pris, men også handle hos nogen du er tryg ved. Man bliver grebet af en herlig købelyst i forbindelse med dage som Black Friday og Boxing Day. Det betyder også, at man lige skal holde lidt mere øje med, hvor man klikker sig hen. Med alle de mange tilbud der er derude, er det godt med nogle guidelines til at vælge rigtigt. Det er vigtigt, at du handler hos en anerkendt butik og du ved, hvem du har med at gøre. Her kan du finde et stort udvalg af de allerbedste Black Friday butikker.

 

Black Friday fik sit navn, fordi der var så voldsom trafik på gaderne i Philadelphia dagen efter Thanksgiving. Der var simpelthen mennesker, cykler, biler og smog over alt. Sidenhen er navnet i højere grad blevet forbundet med denne enorme handelsdag, der sikrer butikkerne sorte tal på bundlinjen. Ved at bruge de rigtige hjemmesider og finde de gode Black Friday butikker kan du spare en masse penge og tid, når du skal på tilbudsjagt.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*