Er du iværksætter i 2018, kommer du ikke langt uden en hjemmeside

Ny hjemmeside

Mange unge mennesker drømmer i dag om at blive iværksættere og starte deres egen virksomhed. Tanken om på egen hånd at kunne udrette noget og selv at være i kontrol er tiltalende for mange. Har man en god idé, kreativitet og viljestyrken i behold, er man selvsagt nået et godt stykke af vejen, men i 2018 kræver det mere end blot en god idé og gåpåmod, hvis man ønsker at lykkes som iværksætter. Det skyldes først og fremmest, at vi i høj – og fortsat stigende grad lever i en digitaliseret verden, hvor potentielle kunder i høj grad findes og information deles gennem internettet. Er man iværksætter i 2018, gælder det med andre ord også om at være talentfuld, når det gælder at skabe en stærk og bemærkelsesværdig tilstedeværelse på internettet.

En hjemmeside er central

Enormt mange virksomheder benytter i dag de forskellige sociale medier til at udbrede deres budskaber blandt potentielle kunder, men man bør aldrig overse, at en decideret hjemmeside er helt centralt for en virksomhed, hvis den ønsker succes og overlevelse i 2018.

En hjemmeside kan fungere som en webshop eller et sted, hvor potentielle kunder kan finde information om det produkt eller den service, din virksomhed tilbyder. Uanset hvad, kan en hjemmeside – hvis den udføres korrekt – have helt enormt stor betydning for, hvor meget viden, der udbredes om virksomheden, og hvor stor en omsætning, du vil opleve.

Er hjemmesider ikke din stærkeste side?

Som iværksætter i 2018, kan man være bevidst om, at en god hjemmeside er ganske afgørende for ens virksomheds succes, men samtidig være bevidst om, at skabelsen af hjemmesider ikke er ens stærkeste side. Det kan skyldes, at man ikke har den store erfaring på området eller ganske enkelt, at ens evner som iværksætter i højere grad ligger et andet sted. Men der er heldigvis massere hjælp at hente.

Netop fordi alle virksomheder i dag har brug for en god hjemmeside, er der også kommet fortsat flere virksomheder til, hvis centrale formål er at hjælpe andre virksomheder med skabelse af en god og effektiv online tilstedeværelse. Søger du hjælp til at skabe en ny hjemmeside til din virksomhed, kan du med fordel klikke din ind på Esben Bock’s hjemmeside. Esben Bock er ekspert i at hjælpe virksomheder på vej til en god online tilstedeværelse og kan blandt andet hjælpe dig med en ny hjemmeside.

Fire krav til en hjemmeside i 2018

På sin hjemmeside skriver Esben Bock lidt om, hvad en hjemmeside helst skal indebære, hvis den skal hjælpe din virksomhed til at blive succesfuld i 2018. Han fremsætter blandt andet fire krav, som en hjemmeside helst skal opfylde:

  • Den skal være responsiv
  • Den skal være hurtig
  • Den skal være visuel
  • Den skal være effektiv

Vil du gerne læse mere om, hvad disse krav indebærer, og hvordan Esben Bock kan hjælpe dig på vej til at opfylde dem, kan du klikke dig ind på hans hjemmeside, hvor du også kan booke en 15 minutters gratis rådgivning.