Få fat i et hurtigt lån til din iværksætterdrøm

iværksætterdrøm

Som iværksætter er der ofte ikke langt fra idé til handling. Når man ønsker at starte en ny virksomhed op, vil det dog, i større eller mindre grad, kræve kapital. Står man med en god idé i støbeskeen, ønsker man derfor ikke, at processen skal besværliggøres af økonomi. Man ønsker tilmed heller ikke, at kapitalindsprøjtningen skal tage for lang tid.

Med Express Lån kan du nemt og hurtigt finde frem til det billigste lån, samt hurtigt og nemt få godkendt det.

Expresslån.dk er din hurtige vej til iværksætterdrømmen

Ved at vælge expresslån.dk til at finde det ideelle lån kan du handle hurtigt, på de muligheder der byder sig og komme i gang med iværksætteriet. Alt du skal bruge, er adgang til internettet. Du kan således finde frem til det billigste lån via din telefon eller computer.

Ukompliceret ansøgningsproces

Når du vælger et lån via expresslån.dk, slipper du for at skulle ned i banken. Du slipper tilmed for at forklare dig over for bankpersonalet, ligesom du slipper for kreditvurdering og en noget længere ansøgningsproces. Med online lån kan du sidde der hjemme og ansøge, hurtigt udfylde en ansøgningsblanket og have pengene inden for få timer.

Efter finanskrisen har bankerne fået skærpet deres regler for udlån. Reglerne er langt mere strikse, og processen er herved også besværliggjort. Der skal langt mere dokumentation til, og processen tager længere tid. I mellemtiden er de online udbydere af lån vundet frem. De er direkte konkurrenter, da de tilbyder det samme, bare nemmere, hurtigere og ofte også billigere. Online lån er især gode for iværksættere, der skal bruge lån i forskellige størrelsesordener, og ofte har brug for pengene med det samme, så man kan komme videre med projektet.

Find det billigste lån

På expresslån.dk indtaster du blot dit behov for kapital, herefter fremgår tilbud fra forskellige låneudbydere. Der er stor gennemsigtighed på markedet, og du kan derfor altid se låneomkostninger og renter fra hver udbyder. På denne måde kan du nemt finde frem til den billigste mulighed.

Det er dog vigtigt, at du ikke blot kigger på renteniveauet, når du vælger lånet. Der er ofte mange andre omkostninger forbundet med lånet. Du skal derfor kigge efter betegnelsen ”ÅOP”, som betyder ”årlige omkostninger i procent”. I ÅOP er alle omkostninger medregnet. Det er tilmed et krav, at alle finansielle virksomheder skal opgive ÅOP på deres lån, således at du som forbruger nemmere har mulighed for at gennemskue lånet, og tage stilling til hvilket der er det billigste.

Ukendte udbydere kan være lige så gode som de kendte

Når du søger om lån på expresslån.dk, vil der typisk komme rigtig mange udbydere frem med hvert deres tilbud om lån. Nogle udbydere vil virke bekendte, mens andre vil være nogen, du aldrig har hørt om. Du skal dog ikke bekymre dig om at vælge en udbyder, der ikke er kendt. Alle finansielle virksomheder er under opsyn af Finanstilsynet. Denne sikrer, at udbyderen er reel, og låner penge ud efter gældende regler og love.