Går du rundt med en iværksætterdrøm?

Synes du selv, at du er en den fødte iværksætter, og har netop dette som en af dine højeste ønsker, men er i tvivl om, hvordan du skal komme gang og finde ”vejen”. Så kan du med fordel vælge at læse med her, hvor du får lidt brugbar inspiration, når du ønsker at kaste dig ud i iværksætterlivet.

Få rådgivning og hjælp fra start

Når du ønsker at starte din egen virksomhed op, kan du med fordel vælge at søge rådgivning og hjælp fra start. Det kan være utroligt udfordrende og hårdt at starte sin egen virksomhed op og få den til at blive rentabel, derfor er det en god ide at have en ide om, hvor man søger hjælp, men også inspiration til sin ide. Uanset om det er hjælp til opstartsbudget, virksomhedsideer eller noget helt tredje kan du finde hjælp med at skabe et bedre overblik over dine fremtidsmuligheder på flere måder.

Gå skridtet videre med hjælp fra erhvervskonsulenter

Hvor kan du få den professionel hjælp fra, hvis du går med den iværksætterdrøm, og ønsker at starte din egen virksomhed? De fleste kommuner har et lokalt erhvervscenter, hvor du kan få hjælp og vejledning til mange forskellige elementer i din virksomhed fra erfarne erhvervskonsulenter. Så hvis du ønsker at starte din egen virksomhed op, eller er i opstartsfasen af din virksomhed, kan du med fordel vælge at undersøge om din kommune har et erhvervscenter, som du kan få hjælp og rådgivning fra.

Networking er guld værd

Noget som kan hjælpe mange, når de ønsker at starte noget op på egen hånd, er, at undersøge markedet. Ikke blot for konkurrenter, men efter ligesindede, gode ideer og andet, som kan give inspiration til ens egen ide. Ligeledes er det en stor force, hvis man har det rette netværk. Netværk kommer ikke af sig selv. Derfor kan du med fordel opsøge diverse forums og grupper på sociale medier. Her sidder der masser af andre, er som dig ønsker at starte noget op, eller som allerede er godt i gang. Det danske iværksætterforum er generelt god til at give en hjælpende hånd til andre, som sidder i samme båd som dem. Dermed en god mulighed for at undgå du træder i de faldgruber, der er i forbindelse med startups, som mange andre har gjort før dig.

Lad dig inspirere af andre iværksættere

Selvfølgelig er det også ekstremt givende at se på andres startups og måske lure et par ideer her og der. At lade sig inspirere inden for andres iværksætterhistorier og hvordan de eksekverer deres ideer er utroligt givende.

Det behøves ikke være folk inden for samme branche eller med samme virksomhedside. Det kan også lige såvel være folk der er gået all in som det kan være folk, som ønsker at drive noget ved siden af deres normale hverdag.

Et godt eksempel på en iværksætter, som har sat godt gang i hendes ønske om at have ”sit eget”, er Camillia fra Kiinus.dk. Her er et glimrende eksempel på en person, som driver en blog om alt det hun elsker, derindunder bagning, ved siden af hendes travle dag som mor til tre. Også et stærkt eksempel på, at alt kan lykkedes hvis man tror på det – forhindringer som fuldtidsjob, familie og andet behøves ikke nødvendigvis stå i vejen.

Så lad dig ikke slå ud af en masse problemstillinger, se det som udfordringer der skal løses.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*