Har du brug for billige arbejdstelefoner?

arbejdstelefoner

Det kan være dyrt i hardware som f.eks. firmatelefoner og computere til arbejderne. En god firmatelefon kan nemt koste mere end 5000 kr. Ud over penge der bruges på selve telefonen, er det også en god ide med forskelligt tilbehør. Bruger du mange penge på at købe telefoner til dine ansatte? Det er ikke nødvendigt at smide penge ud ad vinduet, for at få gode telefoner til dine ansatte. Du kan købe dine telefoner hos MyTrendyPhone og samtidig spare mange penge på købet.

Brug rabatkoder, og spar penge på telefonerne

Du kan nemt spare penge ved at bruge rabatkoden til MyTrendyPhone. Ud over at spare penge på køb af telefoner, kan du også spare penge på tilbehør. Det er muligt at få tilbehør som f.eks. beskyttelse og cover til mobilen og tabletten. Med disse ting kan du sørge for den bedste beskyttelse af dine enheder, og så behøver du ikke købe nye telefoner til dine ansatte fordi de går i stykker. MyTrendyPhone rabatkode hjælper dig altså til at spare penge på arbejdernes firmatelefoner.

Du kan bruge rabatkoden hvor du kan få 7% i rabat. Hvis du køber 5 telefoner til 5000 kr., vil du skulle betale 25.000 hvis du køber dem uden rabat. Med rabatten vil du derfor kun skulle betale 23.250 kr. Det kan være en stor besparelse for både små og store virksomheder. Rabatkoden gælder i hele år 2019.

Hos MyTrendyPhone kan du købe mange forskellige enheder både professionelt og privat. Hvis du ønsker, at dine medarbejdere selv vælger en telefon, er det også muligt. Det er samtidigt muligt for dig at købe computere, kameraer og spillekonsoller.

Du kan simpelthen slippe for at betale fragt hos MyTrendyPhone. Hvis du køber for mere end 350 kr. og anvender rabatkoden kan du få fragten gratis. Det betyder at du sparer 30-39 kr. Samtidig er leveringen hos MyTrendyPhone hurtig. Du kan modtage din pakke i morgen, hvis du bestiller din ordre inden kl. 16.

Klik her og find Rabatkoder til MyTrendyPhone.

Få udstyr til din virksomhed, og spar flere penge

Hos MyTrendyPhone har de et ekstra stort udvalg af mobiler og tilbehør til mobiler. Du kan købe mobiler af mærket Samsung, Nokia, Apple, Huawei, Sony, OnePlus, HTC, LG, CAT og mange flere.

Telefoner fra CAT er velegnede som arbejdsmobiler. Det skyldes at de er meget robuste. De er også lavet så de kan modstå vand, ridser og støv. CAT B25 har alle de nødvendige funktioner f.eks. lommelygte, kamera og web-tilslutning.

På Deres hjemmeside kan du designe dit eget cover til nogle mobiltelefoner. Her kan det som virksomhed være relevant at lave et cover med jeres logo på. På den måde sørger i for at mobilen er tilknyttet jeres virksomhed. Samtidig sørger i også for reklame når arbejderne er rundt til møder eller andre begivenheder udenbys.

Ud over de rabatter der allerede er beskrevet, kan du få gode priser på varerne hos MyTrendyPhone. Du kan på nogle varer sparer helt op til 80 procent. Se efter rabatter når der er specielle begivenhed som påske, Black Friday og jul.