Her bliver de bedste kondomer produceret

De fleste af os har fået tudet ørene fulde om sikker sex siden vi for første gang fik historien om blomsten og bien – Det er heller ikke en tilfældighed, for sikker sex er langt vigtigere, end man skulle tro. Ikke nok med, at præventionsmidler som kondomer beskytter mod uøsnket graviditet, så beskytter kondomet også mod en lang række sexoverførte sygdomme som potentielt kan have permanente konsekvenser i form af sterilitet, impotens m.m. Mange er ikke klar over, at p-piller ikke er tilstrækkelig prævention hvis du gerne vil undgå at blive smittet med kønssygdomme og dermed er kondomet altså det bedste præventionsmiddel på markedet, da det beskytter mod både graviditet.

 

Det er dog et essentielt, at du anvender et kondom der er passende i størrelsen. Ellers kan du risikere, at kondomet glider af under sex og dermed ikke lever op til sin beskyttende effekt. Det er ligeledes vigtigt at du respekterer den udløbsdato der er påskrevet kondomets indpakning. Beskyttelsesgarantien er ikke gældende hvis datoen overskrides og du kan derfor ikke være sikker på, at kondomet ikke sprænger eller lider andre uregelmæssigheder.

Billlige kvalitetskondomer

Mange synes, at det kan være en pinlig oplevelse at smide en pakke kondomer op på kassebåndet i supermarkedet mellem letmælk, rugbrød og køkkenrulle. Det er egentligt også forståeligt nok, da det på trods af at være en meget naturlig ting samtidigt er et imtimt foretagende. Du kan derfor købe billige kondomer på internettet. Her har du god tid til at sidde derhjemme og browse det brede udvalg af beskyttelse og finde frem til, hvad der passer bedst til dig. Når du køber billige kondomer er der også bedre plads i pengepungen til at prøve forskellige størrelser, fit og designs af. Et godt bud på et sted at starte er Kondomaten, som har billige kondomer i høj kvalitet og samtidigt et rigtig stort udvalg.

 

En nation af kondomer

Men et kondom er vel et kondom? Ikke helt. Kondomer kommer i flere forskellige størrelsesvarianter og med forskellige designs. Det er med andre ord en smagssag hvorledes du ønsker at have sikker sex. Du kan også forsøge dig med kondomer med forskellige farver eller smag, for at spice tingene lidt op. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Nogle af verdens bedste kondomer produceres faktisk i Danmark og det er måske slet ikke så mærkeligt. Vi har nemlig en rig historie når det kommer til seksuel frigørelse og åbenhed, så det er et naturligt foretagende, at vi i Danmark selv undersøger markedet og producerer billige kondomer af høj kvalitet til danskerne og udlandet. Det kan også mærkes i seksualundervisningen i den danske folkeskole, hvor der tidligt bliver oplyst og vejledt om sikker sex, kondomer og prævention af kønssygdomme og graviditet. Vores frisind gør det heldigvis acceptabelt at tale åbent om emnet og køb af præventionsmidler som p-piller, kondomer m.m og det anses i samfundet som værende et ansvarligt skridt mod ikke blot et sundere seksliv men sin krop og sind som helhed.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*