Hjælp din virksomhed til at hjælpe klimaet med elbiler

Elbil som firmabil

Klimaet er et af de varmeste samfundsemner lige nu, og det er derfor også en debat, som kommer virksomhederne ved. Heldigvis er der mange ting, man som virksomhed kan gøre for at tage aktiv stilling til klimadebatten og derved udvise samfundssind, handling og initiativ.

Miljøvenlighed

Man skal have boet i en hule, hvis ikke man har bemærket, at klima er blevet en af de helt store dagsordener. Et af de dertilhørende buzzwords er miljøvenlighed – et begreb, der betyder lige præcis det: at vi skal venligere overfor miljøet. Det kræver bl.a., at virksomheder melder sig ind i kampen, hvilket mange allerede har gjort. En af de måder hvorpå virksomheder kan være med til at prioritere miljøvenlighed er ved at skifte firmabilerne ud med elbiler. På den måde kan virksomhederne foretage en venlig handling overfor miljøet ved helt konkret at udlede mindre Co2 og samtidig signalere, at miljøvenlighed betyder noget.

Elbiler er det nye

Som de fleste nok også har bemærket er der blev talt en helt del om elbiler, idet de udgør et skridt på vejen til at udlede mindre Co2. Ved at prioritere at firmabilerne skal være elbiler tages et stort skridt i en mere klimavenlig retning. Det betyder, at man fremstår moderne og udviser samfundssind, hvilket for de fleste virksomheder har en reel værdi i sig selv. Det at foretage miljøvenlige handlinger kan altså smitte positivt af på virksomhederne i mere end en forstand. På den måde kan man sige, at det kan betale sig på flere måder at tænke og handle grønt.

Typer af elbiler og elbil lader

Der findes allerede mange forskellige typer af elbiler, hvorfor det kan være godt med et hurtigt overblik. Det er nemlig ikke kun eksklusive mærker som Tesla, der står for leveringen af elbiler længere. Andre kendte bilmærker har også meldt sig ind i kampen og er begyndt at sælge elbiler som en del af deres udvalg. Det tæller bl.a. bilmærker såsom Audi, Jaguar, Mercedes, Renault, Kia og Volkswagen. Der er med andre kommet langt flere og bedre muligheder for at købe en elbil alt efter, hvad der søges. Når det kommer til valget af elbil er det vigtigt at se på batteriets størrelse, da det er med til at afgøre, hvor langt, der kan køres dagligt.

Elbil lader kan også findes i forskellige udgaver og hastigheder, dette bør du derfor også undersøge nærmere.

De små ting har også betydning

Når det kommer til klimaet er der mange spørgsmål, der kan presse sig på. Et af dem er måske, hvor meget man kan, bør eller skal gøre? Det er naturligvis svært at svare på, og det kan i udgangspunktet siges at være op til den enkelte virksomhed selv. Det vigtigste er at huske på, at selv de små ting har en betydning og er med til at gøre en forskel. Det nytter ikke noget at tænke, at det kun er de store ting, der nytter. Al handling betyder noget i det samlede regnskab. Småt som stort. Og elbiler er et godt sted at starte, hvis du ønsker at blive et mere miljøvenligt firma – skaf dog en god elbil lader, så I ikke løber tør for strøm.