Husker du at tænke på standarder?

pexels-photo

Den officielle definition på en standard er, at det er et fælles dokument, der kan bruges gentagende gange og som angiver regler, vejledning eller karakteristiske træk ved aktiviteter eller ved resultaterne af disse.

Det er et dokumentet, der er blevet fastlagt ved enighed og som er vedtaget af professionelle, der er eksperter på bestemte områder. Målet er at opnå en optimal orden og produkter der lever op til en høj kvalitet samt er kompatible med andre sammenhørige tjenester. Uden standarder ville ting ikke passe lige så godt sammen.

Standarder gør det lettere at udvikle og producere produkter for hele erhvervslivet, så det er vigtigt, at du husker at tænke over dette. Standarder kan også være med til at mindske dine omkostninger ved forskellige former for prøvninger og godkendelser, som du behøver.

Herudover er det også vigtigt, fordi et produkt der lever op til en europæisk standard, som for eksempel en dansk standard, må som hovedregel eksporteres frit til de andre EU-lande. Uden at der bliver stillet yderligere krav til produktet. Derved undgår du eventuelle tekniske handelshindringer.

Uden standarder ville hele processen med at skabe nye produkter være meget mere besværlig for alle. Hvis du er interesseret i at se livet uden standarder, kan du se mere her.

haven-skraabillede2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *