Hvilke programmer er gode til den nyopstartede virksomhed?

bedste programmer til arbejdet

Når man starter en ny virksomhed, ser man helst, at alt spiller. Det er nemlig vigtigt med en god start. Arbejder man en del på computer, er det godt med de rigtige programmer. Lige meget om man har medarbejdere eller ej. Når det kommer til computere, er der både almindelige stationære samt MacBooks. Begge har bestemt sine fordele, men hvad vælger man så? Det er naturligvis helt op til en selv, men Windows 10 Home er dog det mest sikre valg. For det er det, størstedelen af computerbrugere er vant til.

Hvad er fordelene ved Windows 10 Home?

Microsoft Windows er uden tvivl det mest brugte styresystem verden over. Derfor er det som sagt noget, alle computerbrugere kender til. Også dem, der er til MacBooks og lignende. Selvom Macs bestemt også er smarte, er de ikke helt lige så nemme at navigere på. Især for nybegyndere. Når det kommer til Windows, er det bare meget mere brugervenligt. Man behøver ikke den store computerviden, vil man benytte en Windows pc. Selvom man kan benytte masser af smarte funktioner og genveje med Windows 10 Home, er det ikke noget, man har brug for.

Ofte er almindelige stationære computere med Windows lidt billigere end MacBooks. Det kan naturligvis diskuteres, om man får det samme for pengene. Men det vigtige er jo det, man bruger computeren til. Og ikke de mange ting, den kan. For hvis man ikke bruger disse, er det lidt spild. Mange Windows brugere, har lidt svært ved at vænne sig til Apples styresystem. Selvom denne tilvænning er overkommelig, er det lidt spild af ressourcer, står man med en nyopstartet virksomhed. De fleste Mac brugere kan sagtens bruge Windows computere. Så rent tidsmæssigt, er Windows en bedre investering. Så kan alle komme i gang med arbejdet med det samme.

Hvilke Windows programmer er gode på arbejdspladsen?

Dette afhænger naturligvis af det arbejde, man foretager sig. Dog er der nogle programmer, der næsten altid er gode at have adgang til. Til at starte med, er der Word. Dette er et ganske simpelt program, der dog kan en hel del. De mange smarte funktioner, er dog ofte unødvendige. Det vigtige er selvfølgelig, at det er nemt at skrive i. Og det må man sige, at det bestemt er. Udover Word, er der også PowerPoint. Dette er også ganske simpelt, og bruges af millioner af mennesker verden over til præsentationer.

Fordelen ved Windows 10 Home samt de programmer, der medfølger, er deres brugervenlighed. Det er super vigtigt, at tingene er ligetil. Det nytter ikke noget, skal man trykke på fire knapper for at ændre småting. Heldigvis er dette ikke tilfældet med Windows. Det er lavet så simpelt, som det overhovedet er muligt. Alle de smarte funktioner, der har utallige genveje, er ikke noget, man behøver. De gør bare, at tingene som regel går et sekund eller to hurtigere. Vigtigere er de sådanset ikke. Vil du have en god og nem oplevelse, er det klart Windows, du skal gå til.