Kvalitets storkøkken inventar mindsker belastningen på miljøet

Der er i de senere år kommet mere og mere fokus på klimaet. Global opvarmning har længe været en af de store problemstillinger og grøn energi er på samme måde blevet et af de mere interessante taleemner. Vi er blevet mere opmærksomme på at skåne miljøet og heldigvis er der sket en teknologisk udvikling, der har gjort dette muligt. Vi ved alle, at ældre biler har et stort olieforbrug og derfor lukker en masse CO2 ud i forhold til nyere modeller. På samme måde er det tilfældet med anden teknologi. Der er blevet investeret masser af penge fra producenter af hvidevarer til at udnytte energien bedre og dermed sænke strømforbruget. I et industrikøkken, hvor der bliver brugt rigtig mange maskiner, kan man med fordel udskifte disse til nye modeller. En udskiftning kan betyde en mindre strømregning og det er også med til at mindske belastningen på miljøet. Er du på udkig efter de bedste og nyeste modeller, så kan du læse mere her.

 

Skal der købes storkøkken inventar, så find nyere modeller og vær kvalitetsbevidst

Køleskabe, der er købt før 1995 har vist sig at være særligt skadelige for vores ozonlag og derfor klima. De indeholder en såkaldt CFC-gas som kølemiddel. CFC står for Chloro-Fluoro-Carbon og er en kunstigt fremstillet gas, der er relativt kemisk inaktivt og ikke giftig. Det blev en erstatning for ammoniak, der kan være farlig for mennesker. Det skulle dog vise sig, at denne type gas var med til at skabe et hul i vores ozonlag. Forskere begyndte allerede i 70’erne at advare imod brugen af denne type gas, men der blev produceret køleskabe med dette som kølemiddel helt op til 1995, hvor det endelig blev forbudt.

 

Med nyt storkøkken inventar kan man spare penge på sigt

Et nyt køkken kan spare rigtig mange penge for en virksomhed. Det koster selvfølgelig at erhverve sig de seneste modeller inden for opvaskemaskiner, komfurer og så videre, men det kan på længere sigt vise sig at være en rigtig god investering – både økonomisk og miljømæssigt, men også for medarbejderen, der har sin daglige gang i køkkenet. Medarbejderen kan arbejde mere effektivt og når tingene virker, er det også muligt at undgå stress og daglig frustration. Ny inventar til køkkenet fremmer derfor trivslen. Det er økonomisk og klimavenligt – det giver derfor rigtig god mening at udskifte det gamle med noget nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *