Lej en DJ og spark firmaets julefrokost i gang med god musik og fed stemning

Dj drejer på knapperne

Der er mad og drikkevarer på bordet, gæsterne er ankommet i deres flotteste tøj og lokalet er pyntet. Der er bare en ting i mangler… Musik til fest. Der er ingen fest uden musik, så lej en DJ til jeres næste firmajulefrokost så I kan skråle og danse med til de største julehits.

Bryd isen med fede rytmer

Skal festen lige i gang, så vil der være lidt underliggende musik i starten. Så kan isen lige så stille blive brudt med en god drink i hånden og sangen “Santa Baby”, der kører i baggrunden som man kan svinge lidt til, mens man snakker med kollegerne. Når alle sammen er mætte og er varmet op, bliver musikken skruet op og dansegulvet åbner med lyden fra de bedste julesange. Tag en kollega eller to i hånden og hiv dem ud på dansegulvet, når Dj’en sætter god musik på til festen.

Det er jer som bestemmer

Det er jeres julefrokost, så det er jer der bestemmer det hele bla. tema og musikken til festen. Det vil blive planlagt inden og I får mulighed for at komme med ideer for at gøre jeres firmajulefrokost personlig. Der vil blive taget højder for jeres præferencer og sørget for at der er noget som alle kan være med til. Festen bliver kun mere uforglemmelig af at I får lov til at sætte jeres eget præg på festen.

Erfaren og dygtig DJ medbringer god musik til fest

På aftenen behøver I ikke at løfte en finger for den erfarne DJ kommer lidt før og sætter tingene op for jer så det er klar til at festen begynder. Der vil blive sørget for musik og lys som I har valgt til aftenens festligheder. Kvaliteten og servicen vil være i top, så I kan nyde jeres aften uden bekymringer. DJ’en vil tilpasse musikken til stemningen ved festen. Så når I sidder og spiser mad i ro og mag vil musikken være rolig og afslappet. Når I derefter er klar til at danse, er DJ’en klar til at starte musikken for alvor og løfte stemningen. Dj’en vil levere musik til fest og give festen et spark.

Dans natten lang og nyd showet

Det er ikke kun fed musik der bliver spillet. Der vil være lysopsætning som oplyser gulvet i statiske farver og som giver liv. Oven i det vil der være effekter så det føles som at stå midt i en dyr danseklub kun for dig og dine kollegaer. Så læn dig tilbage med en drink eller fyr den af på dansegulvet, mens du nyder showet.

Slut aften af på toppen

Når aftenen er ved at gå på hæld og trætheden begynder at brede sig ud over mængden kommer der en sang til at få sidste sjov og spas ud af festen. Derefter vil Dj’en pakke det hele sammen så I ikke behøver at rydde det op.