Øg effektiviteten med praktikanter

Hvis du er iværksætter og oplever rivende udvikling i din virksomhed, så kan det for mange være enormt uoverskueligt at klare alle disse opgaver helt selv.

Samtidig har du måske ikke lige – på nuværende tidspunkt – kapaciteten til at ansætte nogen under dig. Men det behøver du faktisk heller ikke at kunne. Der findes nemlig en god og helt lovlig måde for dig at få gratis arbejdskraft på, så du kan effektivisere din virksomhed en hel del.

Det kaldes at få praktikanter. Selvfølgelig har du hørt om det før, men har du overvejet det for nyligt. Nye virksomheder og startups benytter sig hele tiden af praktikanter, da det er en god måde at få ansatte, der virkelig brænder for det, de laver.

Du bør uden tvivl gøre det samme og hyre 1-2 praktikanter til at hjælpe dig med al det, som du har behov for.

Det er dog vigtigt at du lige husker rent faktisk at have noget at tilbyde praktikanterne den anden vej, som ikke er kontanter.

Dette kan for eksempel være en andel i virksomheden eller virkelig store læringsmuligheder. Ellers er det lidt at udnytte folks gode vilje – undgå dette og husk altid at behandle dine praktikanter rigtig godt – det siger også sig selv.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*