Sådan får du din gode idé

At være iværksætter kræver, at du har fået en god idé eller starter i en branche, hvor du tror på, at du kan gøre det bedre end konkurrenterne. Men gode idéer kan være svære at få og være en stopklods for dine drømme. Her prøver vi at hjælpe dig til at få en god idé.

Utilfredshed kan være din ven

Det er aldrig sjovt at være utilfreds. Men utilfredsheden er sikkert begrundet, fordi der er noget, der ikke fungerer optimalt. Det betyder, at der er et område, hvor du synes, at tingene kan forbedres. Tænk over mulighederne og lad din utilfredshed vokse sig til en idé, der kan forbedre tingenes tilstand. Utilfredshed skaber gode idéer, og så kan man vende det negative til noget brugbart.

writing-notes-idea-conference

Byg videre på det der allerede fungerer

Det er ikke en nødvendighed, at du finder på en rigtig god idé for at blive en god iværksætter. Mange iværksættere kigger på det, der allerede fungerer og tænker på, hvordan det kan optimeres og gøres bedre. Hvis man tager et bredt marked og specialiserer sig inden for en gren, så er det muligt at komme til tops med hårdt arbejde.

Oplev andre kulturer

Hvis man vil have sin gode idé, så kan det være en god idé at kigge på andre steder i verden. En tur til udlandet gør dig mere kreativ og tricker din hjerne. Alternativt kan du tænke på udlandet, når du går i tænkeboks. Har de noget, der fungerer godt, og hvorfor fungerer det godt? Kreativiteten kan hentes mange steder fra.

Søg personer der kan hjælpe dig

Hvis du gerne vil være iværksætter og have en god idé, er din omgangskreds vigtig. Du kan søge gode råd hos iværksættere, der allerede er kommet i gang med deres idé. Hvordan fik de den, og hvad gjorde, at de fik den? Her kan man hente gode råd og inspiration. Dertil så kan en kreativ omgangskreds være god. Lige børn leger bedst, siges det. Hvis du befinder dig sammen med kreative mennesker, så vil du også få flere inputs, idéer og tanker, der kan bygges videre på. Disse ting kan være startskuddet til din iværksætterdrøm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *