Sådan kan du tjene penge online mens du forsøger dig som iværksætter

Der er mange, som skubber drømmen som iværksætter til side, da der skal investeres både tid og penge i begyndelsen, hvor indtjeningen muligvis ikke byder på så meget. Men hvis du er god på tasterne, så kan du tjene penge online mens du prøver på at starte din egen virksomhed op.

De fleste iværksættere er kreative, så derfor regner vi også med at du har unikke ideer som bør deles med verden på en blog eller hjemmeside. Lige meget om du allerede har en blog eller overvejer at starte en, så ligger det lige til højrebenet at lære mere om affiliate marketing, som alle taler om i dag.

Kom i gang med affiliate marketing

Hvis du godt kan lide at skrive anmeldelser og artikler, så kan du tjene penge ikke blot på sponsoreret indhold, men også på affiliate marketing. I sidste ende handler det om dit netværk og hvor mange besøgende, der kommer på din side.

Affiliate marketing kommer af det engelske ord ”to affiliate”, som på dansk betyder at associere eller tilknytte. Du bliver et bindeled mellem en udbyder af enten eller fysisk eller digtalt produkt, eller måske endda en ydelse. I dette samarbejde vil i have en kommissionsaftale, som er baseret på at du får kommission for at henvise kunder til udbyderen.

Se dette eksempel på et affiliate site

 

De fleste arbejder via et affiliate netværk

Som affiliate kan du også være tilknyttet et netværk. I dag er det faktisk få personer, som arbejder direkte med udbyderen. De fleste arbejder via et affiliate netværk som er koblet op til mange forskellige webshops. Hvis du har spørgsmål med de forskellige kommissionsaftaler som findes, samt hvordan det helt præcist fungere at linke affiliate sider til webshops, så kan du lære at tjene penge online med affiliate marketing her.

 

Tjen mindst et par tusinde om måneden

Der findes eksempler på danske succesrige hjemmesider hvor folk med 3000 besøgende om måneden tjener 2000 kroner på affiliate marketing. Hvis vi går et ekstra trin op med 5000 besøgende, kan du måske tjene ca. 4000 kroner om måneden. Det afhænger selvfølgelig af indholdet på din side og om dine unikke tekster giver folk lyst til at trykke videre til udbyderne.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*