Sammensæt en tidløs business capsule wardrobe med Fine cph

Kvinde på arbejdet

Det er vigtigt at være klædt på til jobbet og have den korrekte fremtoning. Med den rette professionelle stil i en simpel capsule wardrobe, kan du style dig selv til jobbet, så du er klar på alverdens opgaver.

Du bestemmer helt selv, hvilket indtryk du gerne vil gøre på din arbejdsplads, men det er altid godt at have en vis bevidsthed omkring din garderobe. Det kan dog til tider være lidt af en udfordring at få et overblik og købe det rigtige tøj. Derfor kan du skabe din egen business capsule wardrobe i høj kvalitet med Fine cph og imponere dine kollegaer med en ny stil.

Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang, kan du nedenfor få tre simple skridt til en capsule wardrobe.

1. Fin din stil

Først og fremmest skal du finde frem til din egen stil. Du kan sagtens sigte efter den stil, du ønsker at have, men der er en grund til, at man ofte føler sig komfortabel i noget bestemt. Derfor skal du sørge for at skabe din stil ud fra det, du i forvejen foretrækker at have på.

Du kan bruge apps såsom Pinterest eller Instagram, til at finde din stil. Brug noget tid på at se på forskellige tøjsammensætninger, så du kan tagge og gemme de billeder, du godt kan lide. Til sidst vil du have en udførlig digital opslagstavle, som kan give et indblik i den ønskede stil.

2. Skab et overblik

Når du har lavet din digitale opslagstavle og har fundet din stil, skal du skabe dig et overblik over, hvordan din capsule wardrobe med Fine cph skal sammensættes. Hvilke situationer skal du have beklædning til? Hvor mange af hver tøjgenstand, skal du bruge? Hvilke farverkombinationer og materialer skal tøjet være i, så du har mulighed for at matche alt med hinanden?

Når du har skabt dig et klart overblik over, hvad du skal have, er du klar til næste skridt.

3. Shop hos Fine cph

Nu er det tid til at shoppe hos Fine cph. Udvalget af tidsløse designs og feminine detaljer sørger for, at din capsule wardrope har den ønskede effekt og holder i lang tid. Du skal undersøge udvalget og kun købe det tøj, der passer ind i din stil. Så er du sikker på, at du føler dig godt tilpas og selvsikker, når du er på jobbet. Fine cph er et mærke med fokus på høj kvalitet, så du vil også udstråle kvalitet med din nye professionelle garderobe.

Imponer kollegaerne

Så er der kun tilbage at imponere dine kollegaer. Med Fine cph vil din nye stil vække opmærksomhed omkring dig. Du er nu klædt på til jobbet, og behøver ikke længere bekymre dig om, hvad du skal have på hver morgen. Du kan føle dig tryk i dig selv og dit tøj.

Du kan inspirere dine kollegaer og hjælpe dem med at skabe deres egen business capsule wardrobe med Fine cph, så hele arbejdspladsen altid ser godt ud.