Se stilet ud på arbejdet

Ur på arbejdet

Alle brancher har en arbejdsuniform, men når man arbejder på kontor, skal man til dels vælge sin egen. Det er selvfølgelig dejligt selv at kunne vælge og går du lidt op i din påklædning, er der helt sikkert nogle ting, der skal sidde lige i skabet.

Som mand kan det være svært at finde smykker. Derfor vælger mange mænd at have et eller flere stilede ure, der kan komplementere jakkesættet.

Kvinder kan bruge ure sammen med andre smykker og har derfor masser af muligheder med farver og materiale.

Der er mange ure at vælge i mellem og har man ikke den store forståelse for ure, kan det være svært at vælge det helt rigtige. I denne artikel kan du finde gode bud på ure fra mærket Gant, der kan sikre dig et stilet look til din arbejdsdag.

Gant ure til mænd

Går du med jakkesæt til daglig og leder efter det perfekte match, anbefales det at du kigger på Gant ure med læderrem.

En sort eller brun læderrem kan spille godt sammen med en hvid skjortekant og en blazer. Har du sort eller lyst jakkesæt, kan en sort læderrem være det helt rigtige. Har kan du både vælge en sort eller hvid skive, alt efter hvor meget kontrast du ønsker at skabe.

Går du derimod mere med blå og grå jakkesæt, går det altid godt sammen med brunt læder. Du kan også kombinere dette med et brunt bælte og brune sko. En sølvfarvet eller hvid skive fungerer også super godt med disse farver.

Er du mere afslappet klædt, når du er på arbejde, kan du eventuelt bruge et af urene med flere funktioner. Dette er brugbart og passer godt, hvis man ikke vil have et klinisk look. Med crohnograph eller dato, kan du få mere ud af dit ur og på de fleste modeller, giver det et stilet præg.

Gant ure til kvinder

Der findes mange flotte og eksklusive Gant ure til kvinder. Uanset om du er gladest for guld eller sølv, kan du finde et stilet og flot ur, der passer perfekt til din stil.

Ure med ”mesh” lænke er blevet ekstremt populære og dette er med god grund. Det lette design i guld, sølv eller rosa guld giver et metallisk og køligt look. Lænkerne er også nemme at kombinere med forskellige armsmykker, som armbånd og ringe i samme metal.

Vil du have noget lidt mere afslappet er Gant’s Park Hill II et super flot og afslappet ur, med rosa guld skive og datovisning. Det er perfekt til en mere afslappet arbejdsdag og behøver ikke andre smykker for at træde frem.

Det populære brand: Gant

Det amerikanske brand Gant har eksisteret siden 1949. Efter en del år besluttede man at lave modeure til mænd og kvinder og dette har de gjort med stor succes. Ved Gant ure får du altid æstetisk og stilrent design og så er urene også relativt billige.

Så savner du et nyt ur og skal du bruge et til arbejdet, er et kig på Gant’s ure, et godt sted at starte.