Vælg den rigtige emballage til din webshop

Skal du til at i gang med en webshop, eller er der godt gang i din shop er emballage noget af det man ikke må gå ned på. Det er vigtigt at have en masse emballage til at pakke ens ordre i. Emballage fås i både billige og dyrere udgaver, samt i mange forskellige formater. Herunder vil vi komme ind på de typer af emballage som vi finder nødvendigt, for at du har hvad du skal bruge af emballage til din webshop.

Typer af emballage

Papkasser er en nødvendighed i langt de fleste webshops. Derfor er det ofte papkasser, som har første prioritet når man går i gang med at indkøbe emballage. Papkasser fås i mange forskellige størrelser, og de fleste webshops skal også bruge en masse forskellige størrelser papkasser.
Kasserne skal gerne passe nogenlunde overens med det du skal sende. Er kasserne alt for store, må man ty til at skære dem ned så de passer til hvad der skal sendes i ordrerne, men så går der også meget pap til spilde. Det er dog bedre end at ordren ligger og sejler rundt i en al for stor papkasse, så tingene måske går i stykker. Er du interesseret i papkasser, kan du klikke her og få dem billigt

Papkasser det nok det vigtigste stykke emballage du som ejer af en webshop skal have fingrene i. Derudover skal det også noget til at lukke papkasserne med. Derfor er tape også en vigtig ting at have i sit arsenal af ting, når man skal ud at købe emballage til sin webshop.

webshop

Emballage som markedsføring

En rigtig fed ting du kan gøre for at få en letgenkendelighed på dine pakker, når de er ude i offentligheden, er at få lavet tape med firmaets logo på. På den måde bliver alle de pakker i sender rundt, som kommer til at ligge i pakkeshops osv., let genkendelige med jeres logo på. Det er gratis markedsføring, selvom tapen naturligvis bliver en smule dyrere i indkøb.

Noget af det som de fleste webshop bør have i deres arsenal af emballage, er boblefolie. Det er vigtigt at de ting man sender til folk der har handlet i webshoppen, bliver pakket forsvarligt ind – og her er boblefolie en vigtig del at have med. Når man anvender boblefolie til at pakke sine ting ind, sikrer man sig mod at tingene går så tit i stykker, som hvis man ikke anvendte det. De forskellige transportfirmaer, passer ikke altid så godt på pakkerne når de bliver transporteret og derfor kan det være en god investering at pakke alt ind i boblefolie. Mange har set videoer af transportfirmaer der kaster rundt med pakkerne, og er det du sælger noget der godt kan gå i stykker af det, er det vigtigt at pakke dem godt ind.

Sammen med boblefolien kan det også være en god ide at bruge bølgepap til at pakke tingene ind. Skal du handle emballage, kan vi anbefale Dania Emballage.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*