Vis medarbejdernes tilhørsforhold med en keyhanger med plastikkort

Plastikkort

I dag er det blevet utrolig populært at bruge keyhangers til at vise medarbejdernes tilhørsforhold. Dette skyldes at en keyhanger er meget synlig, når en medarbejder går rundt med den på. En keyhanger med logo er dog ikke altid nok, da det kan være svært at se logoet på den. Derfor bruger mange plastikkort, der hænger i krogen på keyhangeren. Plastikkortet er ofte medarbejdernes Id-kort, der således kan bæres synligt samtidig med, at det ser pænt ud. Her kan du købe det hele til din virksomhed: https://keyhangers.dk/plastikkort/

Hvilke typer plastikkort, skal du vælge i dine medarbejders keyhangers

Når du skal producere Id-kort til keyhangers, kan du sagtens vælge den allerbilligste løsning, men så bliver kvaliteten af plastikkortene også derefter. Det er derfor vigtigt, at du finder en leverandør af plastikkort, der selv har stærke producenter bag sig. På denne måde får du produceret plastikkort til dine medarbejdere i god kvalitet, der holder længere.

Desuden kan din virksomhed vælge at gå efter en producent, der producere disse plastikkort på en miljøvenlig måde. Dette er godt for virksomhedens branding, da i så kan slå på, at i bruger miljøvenlige leverandører.

Når man får produceret plastikkort, er designet selvfølgelig ikke ligegyldigt. Meningen med at vise medarbejdernes Id-kort synligt er jo netop, at det skal være pænt og indbydende. Nogle virksomheder har selv grafikere ansat til disse opgaver, mens andre ikke har. Hvis ikke du er i besiddelse af en grafiker, der på forhånd kan designe plastikkortene, så bør i din virksomhed vælge en leverandør, hvor i kan få hjælp til at designe kortene.

Det skal virksomheden tage stilling til, når der skal produceres plastikkort

Hvis din virksomhed har besluttet sig for, at medarbejderne fremover skal bære keyhanger med plastikkort, så er der selvfølgelig nogle ting, i skal være opmærksomme på, inden i bestiller kortene.

Først og fremmest skal det besluttes, hvorvidt kortene skal bæres vandret og lodret, således at producenten kan skære hul på den rigtige side af kortet, så det passer til jeres ønske. Det skal selvfølgelig også afgøres, hvor mange medarbejder Id-kort, der skal bruges. Har du fx 50 medarbejdere, men du kan få en rabat ved køb af 100 kort, så kan du overveje om virksomheden skal bestille 2 stk. Id-kort pr. medarbejder, så der er ekstra på lager i tilfælde af, at en medarbejder gør sit kort væk. Uanset antallet er det i hvert fald vigtigt, at du vælger en leverandør, der kan levere den mængde plastikkort, som din virksomhed har brug for.

Hvor mange informationer skal der være på jeres nye medarbejder Id-kort? Er det nok med medarbejderens navn? Skal der være et medarbejdernummer? Eller måske du ønsker både navn, medarbejdernummer, stilling og afdeling, hvor medarbejderen arbejder. Når du får produceret medarbejderkort, er det blot vigtigt, at mængden af individuelle data er ens på alle kort, samt at placeringen er ens på alle kort. Dette gør det nemlig væsentlig billigere og meget nemmere for producenten at producere kortene til jer.

Den sidste ting, der skal overvejes er, om plastikkortene skal sidde direkte i keyhangeren, eller om der skal anvendes en kortholder. I en virksomhed, hvor plastikkortet også fungerer som nøglekort til diverse døre, er det en fordel at bruge en kortholder i stedet for at klippe hul i kortet, da det så er nemmere at tage kortet af og på efter behov.