Webshop som hobby? Her er 3 gode råd og et godt eksempel

Mange har en interesse for at lave sætte sine egne webshops op. Mange synes, det er spændende, at kunne tjene penge på deres egen webshop, derfor har en del personer det som en slags hobby ved siden af arbejdet, hvor de håber at kunne tjene en lille smule ved at nusse lidt omkring deres webshop. Der er mange fordele ved, at lave webshops i forhold til fysiske butikker er at du skal have et næsten ikke eksisterende etableringsbudget – der er langt færre omkostninger derved. Så hvis du har kompetencer indenfor etablering af webshops og markedsføring dertil, er det blot at komme i gang. En anden fordel er at du kan starte webshops med alle de produktkategorier du kunne tænke dig, alle kan starte med alle mulige forskellige produkter – eksempelvis en plakat- eller taskewebshop. Hvis du ikke har særlige kompetencer indenfor etablering af webshops, kan du med fordel vælge at læse med – her kommer nemlig 3 gode råd til, at etablere en webshop med succes.

En opstart af en webshop med overskud og en god omsætning, kræver kompetencer indenfor udvikling og opsætning af webshops. Mange brækker halsen på, ikke at have de rette kompetencer på dette område og ikke sætter sig ordentligt ind i, hvordan du sætter en ordentlig webshop op inden. Det er en af de væsentligste årsager til, at nogle webshops leverer underskud og må lukke ned igen. Derfor er det meget vigtigt, at du sætter dig ordentligt ind i og lære hvordan du sætter en ordentligt webshop op, inden du går i gang og gør den offentlig.

Skab et pålidelig og professionelt udseende

Når du ønsker at sætte din webshop op og gøre den offentlig med forhåbninger om overskud og gode omsætningstal, er et af de vigtigste elementer at skabe et pålideligt og professionelt udseende på din webshop. Din webshop skal ikke ligne alle andres og have et amatør image – det er vigtigt at den ser godt og professionel ud, ellers skræmmer du hurtigt kunder væk, som bliver skeptisk overfor troværdigheden af din webshop.

En let betaling og bestilling

Når du starter din webshop, er betalingen jo selvfølgelig din måde at tjene penge på. Derfor er det meget vigtigt, at der er en let betalings og bestillingsmetode på din webshop. Der er ingen kunder, der gider bruge lang tid på, at sætte sig ind i hvordan man skal betale og bestille sine produkter og bruge sine penge. Ingen gider bruge lang tid på at finde ud af, hvordan man bruger sine penge – så benytter de bare en anden webshop.

Få en god rangering på søgedatabaserne

Den bedste og stort set eneste måde at blive set på et onlinemarked er gennem søgedatabaser som google og bing. Alle der ønsker at finde produkter eller andet på internettet går igennem databaser, derfor er det så vigtigt at have en god rangering på databaserne. Så din webshop bliver set.

Eksempel på god opsætning af webshop

Hvis ønsker at se et godt eksempel på en opsætning af webshop, kan du med fordel gå ind på https://artifero.com og blive inspireret.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*