Derfor er kondomer billigere på nettet

person handler på nettet med kort

Der er rigtig mange, der er i tvivl om internethandel, og hvorvidt det kan betale sig, når man ”bare” kan gå ned i det lokale supermarked, for at købe en pakke kondomer. Hvis du er en af dem, så følg gerne med i denne artikel, så du kan blive klogere på, hvorfor det er nemmere og billigere at købe kondomer på internettet.

Udbuddet er afgørende

Ligesom med så meget andet du kan købe på internettet, så kan du også erhverve dig kondomer til en god pris på nettet. Langt bedre end i de fysiske butikker. På internettet findes der mildest talt et ”hav” af udbydere.

Det samme gælder ikke en by som Holstebro, eksempelvis. Det gælder endda heller ikke en by som København. For uanset hvilken by du tager til, så vil den pågældende by ikke have nært så mange forhandlere af kondomer, som nettet har. Ligeså snart udbuddet stiger, så falder priserne.

Flere producenter til rådighed

En anden ting du bør tænke på er, at de fysiske butikker typisk kun forhandler kondomer fra en enkelt producent. Dermed er udbuddet meget lavt, og derfor kan priserne sættes højere op. Men internettet besidder hundredvis, hvis ikke tusindvis af kondomer af forskellige producenter, og dermed sættes priserne automatisk ned.

Ydermere, er der også et langt flere varianter af kondomer. Et firma producerer hundredvis af varianter, men typisk er kun en variant tilgængelig i butikkerne. På internettet finder typisk samtlige varianter af alle producenters kondomer.

Situationerne du gerne vil undgå

Der er mange folk som ikke bryder sig om de akavede situationer som kan opstå ved kassen, nede i den lokale købmand. Det kan være, at man er uerfaren omkring kondomer og har brug for hjælp, men man tør ikke rigtig at spørge om hjælp. Det kan også ske, at man er så uheldig at en ven eller veninde sidder ved kassen og skal betjene en. Det er to situationer som mange prøver at undgå.
Indehaverne af e-handelsbutikkerne er velvidende omkring disse problemer, og de er kommet os til undsætning. Mange forhandlere på nettet, har bevidst skruet ned for priserne på deres kondomer således, at alle med et behov, kan hjælpes. Derfor er det meget fordelagtigt at købe kondomer på nettet.

Fragten

Der ses mange danske online forhandlere af kondomer, som tilbyder fri fragt ved køb af kondomer og andre relaterede produkter. Årsagen til det, findes hos det faktum, at firmaerne selv skal betale for gebyrer og fragt. Dette vil de gerne undgå, og dermed behøver du naturligvis heller ikke betale for den. Dermed sparer du ikke nogen penge på fragt, hvis du vælger at købe overvinde frygten og købe kondomer i den lokale brugs.

Ekspertisen

I de fysiske butikker, er det sjældent at de ansatte har nogen ekspertviden på kondomer. Men selv hvis det var tilfældet, så vil kunderne ikke gøre brug af dette.

Ekspertisen findes dog på det store internet, og man har samlet alle de klogeste folk på nettet, for at du kan få den hjælp, du skal bruge samt købe de bedste og billigste kondomer.