Det skal du bruge til dit eget flyttefirma

Flyttefirma

Der kan være mange grunde til at blive selvstændig. Det kan være du er træt af at den sure chef ånder dig ned i nakken. Det kan være at du ikke gider at han skal have lidt procenter for noget af det ærlige arbejde som du laver. Det kan også være ting som ikke handler om ham. Du ønsker at administrere din egen arbejdsuge. Du ønsker prøvet noget nyt og spændende.

Hvad end det er, så er der også en masse ting som du skal have styr på når du vil være selvstændig. Det går fra alle de officielle papirer, forsikring og lignende og hele vejen ned til udstyr.

Stol ikke på din stædighed

En af de farligste ting ved at starte som flyttemand vil være at følge med stoltheden og stædigheden. Kommer det til udstyr, så kan du let tro at du vil klare den med en vogn og dine bare næver. Som indtægt vil det give lidt… men det er også kun lidt.

Visse møbler og genstande er besværlige at flytte. Vælger du at følge med stoltheden og klare dig selv, så kan du spilde tid med at skulle bære et besværligt objekt fra tredje sal og ned til din vogn. Hvis du er timelønnet for din service – en praksis mange benytter sig af – så vil det virke som at der kommer ekstra mønter i lommen. Men du er selvstændig! Det er din virksomhed og dig selv du repræsenterer! Spildt tid vil bemærkes af kunden og kunden skriver en anmeldelse på nettet, som du vil kunne mærke.

Læg dertil oveni at du kan rammes af skader blot fordi du valgte at undlade udstyr som en møbelhund, en trillebør eller en sækkevogn. Skader er hjemsøgende og kan faktisk ende med at tvinge dig til at dreje nøglen om inden maskinen virkelig er kommet i luften.

Flyttemændenes trofaste udstyr

Tre ting blev nævnt før. Møbelhunden, trillebøren og sækkevognen. Du ser aldrig en flyttemand med en trillebør og det er der en simpel grund til: plads. En møbelhund er det lille bræt med et hjul i hvert hjørne og sækkevogne kan ligeledes klappes sammen så de ikke fylder særlig meget. Det gør at det er praktisk udstyr i forhold til trillebøren.

Hvis du vælger at lave en hurtig søgning på nettet kan du let finde steder der sælger gode møbelhunde. Se også saekkevogn.dk hvis du overvejer en god sækkevogn. Begge er velbenyttede og har hver sine fordele.

Møbelhunden er god til store møbler. Dette kan være sofaer, kommoder eller lignende. Sækkevogne kan også bruges til disse møbler, men det er tre slags møbler som kan komme i meget store størrelser. Der vil det ganske enkelt være et spørgsmål om tryghed og sikkerhed omkring at turde tilte et kæmpe skab mod en.

Sækkevogne er praktiske til mange ting. Du har en bedre kontrol over sækkevognen end møbelhunden på grund af de to håndtag, men det er også et større udstyr. Men det er i længden en smagssag.