Din virksomhed fortjener det rigtige ERP-system

iværksætter

Et ERP-system, Enterprise Ressource Planning eller ressourceplanlægning for virksomheder på dansk, er noget enhver virksomhed bør overveje. Det er kort sagt en software, som hjælper virksomheder med at forbinde forskellige arbejdsprocesser. Det kan for eksempel dreje sig om økonomi, drift, rapportering, personalestyring og meget mere. Det kan variere meget hvilket ERP- system man har brug for som virksomhed, men der er ingen tvivl om at det er en god ide at anskaffe sig det system som altså bedst passer til virksomhedens behov. Med det rette system vil virksomheden nemlig opleve en højere effektivitet og store besparelser.

Få kompetent vejledning inden du vælger ERP-system

Der er altså store fordele ved at vælge det rette ERP-system. Omvendt kan der også være ulemper ved at vælge et system, der ikke dækker de behov virksomheden har. Og hvordan beslutter man så det? Selvfølgelig skal man selv overveje hvilke funktioner ens virksomhed kunne have gavn af, men derudover er det en god ide at kontakte Datacon. De har mere end 30 års erfaring med at implementere ERP-systemer i virksomheder af alle størrelser, så her får du den rette råd og vejledning til at finde det ERP-system, der passer til din virksomhed.

Overvejelser omkring nyt ERP-system

Noget af det man skal overveje inden man anskaffer nyt ERP-system, er selvfølgelig hvilke funktioner, man tænker virksomheden har gavn af. Der er mange funktioner, der er inkluderet i de fleste ERP-systemer som standard, men der vil også være nogle der skal tilkøbes som ekstra løsninger. Her kan du selvfølgelig også kontakte Datacon for at få et bedre overblik over din virksomheds muligheder.

For godt til at være sandt?

Hvis du ikke er overbevist om, at et ERP-system er nødvendig for din virksomhed, så har du selvfølgelig ret i, at det jo sådan set er gået fint nok indtil nu. Der kan også være bekymringer omkring datasikkerhed, da et ERP-system jo netop samler alt data ét sted. Dette kan få virksomheder til at føle sig sårbare, men dette er der nu ingen grund til længere. ERP-systemer har nemlig så stor fokus på datasikkerhed, og tilbyder løsninger i forbindelse hermed, at man ikke skal være bekymret for ulovlig indtrængen. Hos Datacon kan man få hjælp til alle dine bekymringer vedrørende ERP-systemer, og også stole på at få hjælp undervejs i processen. ERP-systemer er nemlig ikke statiske størrelser, men noget, der vil skulle opdateres undervejs. Dette er Datacon selvfølgelig også behjælpelige med.