Dine muligheder for at udvide forretningen

Udvid forretningen

Som iværksætter ved du, at der kan være et stykke fra idé til handling. Dette skyldes ofte, at der er mange processer fra tegnebræt til udførelse. En af processerne er økonomi og finansiering. Fremover behøver denne proces dog ikke at tage samme tid som førhen, og du kan derfor spare tid og få dine ideer virkeliggjort noget hurtigere.

Med hurtige lån kan du nemt og fleksibelt optage et lån uden for meget bøvl. På denne måde kan du hurtigt starte nye projekter op eller udvide din forretningsplatform.

Optag hurtige lån til dine verserende projekter

De hurtige lån er gode til iværksættere, hvor tingene helst skal ske forholdsvis hurtigt. Beløbet behøver ikke være skyhøjt, men du kan herigennem netop låne mindre beløb, til de steps du lige står og mangler. En kapitalindsprøjtning er for alle iværksættere nødvendig fra tid til anden.

Stigende konkurrence på lånemarkedet kommer iværksættere til gode

De seneste år er der kommet flere og flere online låneudbydere til som direkte konkurrenter til de traditionelle banker. De online finansielle virksomheder kan tilbyde hurtige lån til konkurrencedygtige priser, uden at du behøver stille sikkerhed, eller skal igennem en kreditvurdering. De mange aktører af online låneudbydere betyder hård konkurrence på pris, hvilket kommer dig som iværksætter til gode.

Find det billigste lån

For at finde et billigt lån kan du fx anvende mikrokredit.dk, som er en prissammenligningsside kun med låneudbydere. På denne måde kan du ud fra information om lånets størrelse få en liste med udbydere, der kan tilbyde lånet. Sammenligningen er smart, fordi den gør det gennemsigtigt for dig at vurdere hvilket lån, der er det billigste. Du skal gå efter en lav rente, men dette er ikke det eneste du skal kigge på. Det væsentligste er betegnelsen ÅOP, som betyder ”årlige omkostninger i procent”, og angiver de samlede omkostninger ved lånet. Udbyderne er forpligtet til ved lov at opgive ÅOP.

Online lån er nemt og fleksibelt

Hurtige lån der optages online er både nemt og fleksibelt. Du kan ansøge om lånet direkte fra din computer eller telefon og typisk have pengene inden for 24 timer. Dette står i skarp kontrast til de kontroversielle banker, hvor du først skal stå skoleret over for din bankmand og redegøre for hvad pengene skal bruges til, herefter skal der indhentes oplysninger om din privatøkonomi, for at du kan blive kreditvurderet, og herefter vurderes det, om du kan stille sikkerhed for lånet. Med de hurtige online lån er processen langt mere enkel og ligetil.

Vælg gerne en ukendt udbyder til finansiering af dit næste projekt

Når du fx bruger en prissammenligningsside til at finde et billigt lån, vil du komme ud for at få tilbud fra udbydere du ikke i forvejen kendte navnet på. Hvis lånet fra denne udbyder er det billigste i forhold til ÅOP, er det dette du skal vælge. Selvom udbyderen i dine øjne er ukendt, skal du ikke hverken tøve eller bekymre dig. Alle finansielle virksomheder der driver bankvirksomhed, er under opsyn af finanstilsynet, som vil tjekke op på at disse virksomheder, overholder gældende etik og lovgivning.