Er du leder i sundhedssektoren, og vil du gerne blive klogere på dit felt?

Overlæge

På DTU har du mulighed for tage uddannelser til leder. Her kan du tage en uddannelse inden for ledelse og særlig felter i fokus. Som leder har du muligheden for at øge din viden og kompetencer på Danmarks mest anerkendte universitet inden for innovation og teknik, nemlig DTU.

healthcare innovation kurset lærer du omkring de ledelsesudfordringer, som du kan opleve indenfor sundhedssektor feltet. Dette er især med fokus på initiering, støtte og drift af innovationsaktiviteter.

Bliv klogere på innovation og life science

DTU er et teknisk eliteuniversitet, som er anerkendt verden over. Du kan derfor være sikker på at få topprofessionelle kurser og uddannelser. Universitet er Danmarks største sted for ingeniøruddannelser og har stor fokus på uddannelse, innovation og forskning.

Universitet har fokus på at udvikle teknologi for mennesker for at skabe en bedre verden. Det er beliggende i Kongens Lyngby og er nemt at komme til med offentlig transport og bil.

Kurset henvender sig til ledere og topledere, som ønsker teoretisk og praktisk erfaring med emner inden for innovation og ledelse i sundhedssektoren. På kurset får du konkrete værktøjer til at håndtere planlægning og gennemførelse af ledelsesudfordringer og implementering af innovation i en privat eller offentlig virksomhed. Med kurset bliver du klædt på til at håndtere de udfordringer, som du kunne have som leder, herunder:

  • Planlægning og udførelse af innovative projekter
  • En specifik plan for de handlinger, som skal udføres, når innovation og life science skal udføres
  • En metode, som kan hjælpe dig med at identificere problemstillinger og implementering af løsninger

Kurset er inddelt i 5 moduler, som både foregår på DTU samt på samarbejdsuniversitet UC Berkeley i Californien. Flybilletten og hotelopholdet er inkluderet i kursusprisen.

Samarbejde med UC Berkeley

En del af kurset består i, at du skal tilbringe en uge på UC Berkeley, hvor du kan indsigt i, hvordan sundhedspersonalet arbejder med innovation og ledelse. Dette vil give dig en lang række praktiske værktøjer, som du senere kan anvende i dit arbejde. Universitet, som ligger i Californien, er det fjerde bedste universitet i USA. Denne uddannelse er derfor en sammensætning af to top universiteter, som er anerkendt verden over. Du er dermed sikret at få topprofessionel læring fra nogle af de bedste og mest kompetente professorer inden for dit felt.