Gaver til medarbejdere kan variere i størrelse

firmagaver

Gaver til medarbejdere kan ofte være svære at finde på, og det har til tider noget at gøre med pris, da den kan være enten for høj eller for lav. Heldigvis findes der firmagaver til dine medarbejdere, der varier i størrelse og pris, hvorfor du ikke bør lade det hindre dig i at finde årets firmagave til dem.

Gaver til medarbejdere med et større budget

Hvis du føler, at i år er året, hvor dine medarbejdere skal forkæles særdeles meget, så kan du overveje, om elektronik ikke er den rette gave til dem. Selvom mange mener, at elektronik er en gave, der er forbeholdt det mandlige køn, så er det en udbredt misforståelse; de fleste kvinder sætter nemlig også pris på elektronik. Det er dog en fordel at vælge noget elektronik, der ser pænt ud i hjemmet, for på den måde er du sikker på, at du har givet dem en gave, som de vil have stående i mange år frem. Eksempler på gode elektroniske gaver, som både mænd og kvinder vil sætte pris på, er en flot bluetooth højtaler, et lækkert headset eller et smartur, der kan kobles til telefonen.

Denne artikel er skrevet med inspiration fra bøfformer.dk

Gaver til medarbejdere kan samles til gavekurve

Hvis budgettet for året firmagave ikke er til elektronik, så kan mindre også sagtens gøre det. I dette tilfælde vil en gavekurv, hvor du selv har udvalgt indholdet, være helt perfekt, og du kan selv vælge, om der skal vin, krydderier eller slik deri. Når man får en gavekurv fra sit arbejde, er det dog altid lækkert med nogen specialiteter, hvorfor noget godt chokolade helt sikkert vil falde i god jord. En gavekurv er en gave, der viser, at du er gået op i gaven, og det betyder for de fleste medarbejder mere end prisen, hvorfor de med garanti vil blive glade for årets symbolske tak for deres hårde arbejde.