Her er bitcoin-millionærerne i dag

Rig

Hvis du havde investeret i bitcoin tilbage i 2010 eller 2011 hvor prisen var 50 cent. modsat i dag hvor priserne ligger på over 20.000 dollars. ville du kunne kalde dig millionær eller måske endda milliardær. Det siges at der i dag er omkring 12.000 personer der på baggrund af en investering i Bitcoin kan kalde sig millionærer.

Der var flere mennesker, der dengang tog en lille chance og valgte at investere i bitcoin og som i dag kan kalde sig millionærer. Heriblandt den danske Niklas Nikolajsen.

Vil du gerne læse mere om Bitcoin, kan vi anbefale Coinbox.dk.

Den danske bitcoin millionær Niclas Nikolajsen

Danskeren investerede tilbage i 2011 150 dollars i bitcoin og kunne få år efter kalde sig millionær. I 2013 startede han sammen med nogle venner det schweiziske firma Bitcoin Suisse, der blandt andet handler med bitcoin og rådgiver andre omkring investeringer. Han anslås at være god for omkring en halv milliard som han selv har investeret i guldbarer, som han som en ægte excentriker har gravet ned et hemmeligt sted, hvis man skal tro rygterne. Han bor i dag i Schweiz med sin kone.

Den amerikanske teenager Erik Finman

Erik Finman er eftersigende den yngste person der er blevet bitcoin millionær. Han investerede 1000 dollars i 2011, som han havde fået af sin bedstemor, da han var 12 år og da han var 18 havde investeringen gjort ham til millionær. I dag har Finman på baggrund af en frygtelig skolegang, blandt andet, onlinevirksomheden Botangle. En virksomhed, der sætter studerende sammen med online lærere.

Barry Silbert

Også kaldet ”the King of Crypto” er grundlæggeren af den amerikanske virksomhed Digital Currency Group, som i dag er medejere i mere end 100 Bitcoin relateret virksomheder.

50 cents

Den amerikanske musiker og skuespiller 50 cents er uden at vide det blevet bitcoin millionær. Han accepterede som den første musiker bitcoin, som betalingsmiddel da han udgav sit album Animal Ambition tilbage i 2014.

På det tidspunkt kostede en bitcoin 662 dollars pr styk og og han fik i omegnen af 700 bitcoins sim betaling for sit album.

Derefter glemte han alt om dem, indtil han fornylig kom i tanke om det og fandt ud af at han er blevet millionær og at værdien af de 700 bitcoins lå på 7.925.000 dollars.

Tvillingerne Tyler and Cameron Winklevoss

Amerikanske tvillinger, der ud over at være olympiske roer, også har vundet en retsag mod Facebook Mark Zuckerberg, da de har hævdet at han stjal deres ide med at opfinde Facebook. De fik 65 millioner dollars ud af retssagen og de penge investerede de i Bitcoins.

Tvillingerne påstår at de i dag ejer omkring 1 procent af de Bitcoins som er i cirkulation i dag.

Den norske studerende Kristoffer Koch

I 2009 investerede den norske student som en overspringshandling 150 norske kr. i bitcoins og glemt efterfølgende alt om dem, indtil han i 2013 læste at de var steget i værdi. Han gik ind på sin konto og fandt ud af at han i mellemtiden var blevet 5 dobbelt millionær.