Hvilket slips burde du vælge?

Ung mand i jakkesæt taler i telefon

Er du også ny indenfor iværksætter branchen, og mangler du derfor lidt viden om, hvilket slips du burde vælge? Heldigvis er der mange forskellige slips, du kan vælge imellem. Vi guider dig igennem junglen af slips i denne slips guide. Læs med her, hvis du vil stå skarpere.

Silkeslips

Det første slips i denne slips guide er et silkeslips. Her er slipsene rigtig bløde – silkebløde endda. Slipset vil sidde perfekt om din hals, og det er super behageligt for dig at have på. Derfor kan du nemt have slipset på i mange timer, hvis du for eksempel skal være præsentabel i mange timer til et møde. Slipset har en smuk glans, som virkelig kan gøre et god indtryk, hvis du for eksempel skal ud og pitche din ide til en forretningspartner. Samtidig har et silkeslips ofte en lang levetid, og det kan bruges til rigtig mange forskellige slags tøjkombinationer. Du får altså rigtig meget brug ud af slipset.

Uldslipset

Det næste slips i denne slips guide er uldslipset. Her kan du få et slips, som er utrolig resistent overfor rynker. Altså kan du have slipset på i de situationer, hvor du for eksempel skal sidde i den samme stilling længe, hvor du ellers ville kunne risikere at rynke dit slips. Uldslipset er også til en vis grad vandafvisende, så du kan have det på, hvis det støvregner en dag. Dertil er uldslipsene varme, og de holder på varmen. Du kan altså have dem på hele vinteren uden at komme til at fryse.

Bomuldsslipset

Det næste slips i denne slips guide er bomuldsslipset. Et slips i bomuld er både billigt, slidstærkt og behageligt at have på. Et bomuldsslips er altså en god mulighed for dig, som måske ikke har så mange penge at gøre godt med. Så kan du her få et pænt slips til få penge, som til gengæld holder i mange år, og du kan holde ud at have det på i mange timer ad gangen.

Polyesterslips

Det næste slips i denne slips guide er et polyesterslips. Her er slipset nemt at rengøre for snavs og pletter, så du kan vælge dette slips, hvis du for eksempel skal ud til et forretningsmøde ved et sted, hvor du kan risikere at blive beskidt. Derudover er polyesterslipset resistent overfor de aftryk og mærker, ens slips kan få af knudebindingen. Du skal altså ikke være nervøs for at ødelægge dit fine slips på denne måde. Samtidig er et polyesterslips et af de billigste, du kan få på markedet. Derfor er slipset her også godt til dig, som ikke har pungen fuld af penge, men samtidig gerne vil se pæn og præsentabel ud.

Satinslips

Det sidste slips i denne slips guide er satinslipset. Dette slips falmer ikke så nemt i farven, og det ser derfor pænt og lækkert ud i mange år i fremtiden. Samtidig er satin mere skinnende end silke, og det skiller sig også mere ud end silke.