Hvor mange forretningsmænd får foretaget en hårtransplantation?

Mand med jakkesæt ser frisk ud udenfor

Hvad er en forretningsmand i 2020? Er han sådan en, der hamrer i bordet, råber ad sine ansatte og ikke kan fordrage at høre om sit udseende? Det kunne han være. Han kunne også være fulgt med udviklingen over de sidste mange år. Han kunne måske være klar til at få rette sin frisure, så den passer til måden, han gerne vil se ud på. Forretningsmanden i 2020 er ikke bange for at skille sig ud fra sine ansatte eller konkurrenter. Han er vel ikke bange for at få foretaget en hårtransplantation, hvis det er det, han ønsker sig?

Det er ufint at sætte håret tilbage på hovedet

Ligegyldig hvilken forretningsmand du er, vil du altid møde modstand den dag, du vælger at få tilført donorhår på din isse. For nogle mennesker er det bare ufint. Det er noget, man ikke gør. Noget, man ikke taler om. Faktisk er det noget, som den enkelte selv må ligge at rode med. Men må den enkelte så ikke også få foretaget en transplantation, hvis det er ønsket? Selvfølgelig må du det. Og selvfølgelig skal du det. Mænd – forretningsmænd eller ej – som får foretaget en transplantation, har et behov for det hår de har mistet. De har et behov for at se ud, som de gerne vil.  For nogle mænd er en skaldet isse eller høje tindinger bare ikke lige det, der sætter gang i butikken. Det gælder b.la. mænd som Christiano Ronaldo og Gordon Ramsey. Du har brug for dit hår for overhovedet kunne genkende dig selv, for at vide hvem du er. Hvis du har det, skal du fjerne din tvivl og komme i gang med det samme.

Er du bange for at skille dig ud?

For hvad holder dig tilbage? Den forretningsmand, der får lavet en hårtransplantation i 2020, er vel den, der beslutter sig for det. Længere behøver svaret på det spørgsmål faktisk heller ikke at være. Holder det dig tilbage, at de andre mænd på jobbet ikke har fået foretaget en transplantation? Er det frygten for kommentarerne? Eller hvad er problemet? Hvis du har et behov for at eje organisk, lækkert hår på dit hoved, er der ingen, der skal holde dig tilbage. Dit ønske til din hårpragt skal ikke plages af andre mennesker, det er simpelthen latterligt.

Håret kommer og går, som det vil

Nogle mænd er så heldige, at de fra naturens side er velsignet med smukt, langt og fyldigt hår. Andre mænd mister deres hår fra de fylder 20. Tindinger begynder at bevæge sig længere og længere opad. Og snart er den eneste mulighed, at du får købt dig en hat eller klipper dig skaldet. Nej, det er ej. Der er faktisk den mulighed – som er helt ufarlig og ikke særlig dyr – at du får tilført noget organisk hår på dit hoved. Du har faktisk muligheden for at få dit naturlige hår tilbage på hovedet med en hårtransplantation. Grib den mulighed, og vær ikke bange for at skille dig ud. Det er en forretningsmand ikke.