Indret kontoret i en trendy stil

Trendy kontor

Flere og flere har gennem de sidste par år indrettet et hjemmekontor, udover de selvstændige der har startet virksomhed hjemmefra, og derfor har brug for kontorplads, så har mange også oplevet at måtte arbejde hjemmefra, og skal måske arbejde hjemmefra længe endnu.

Det fungerer bare bedst hvis man har et lækkert kontor til det. Derfor bør du indrette dit kontor i en trendy stil.

Uanset om du er til halvfjerdsernes tunge skriveborde og opslagstavler i kork, eller om du er til den mere minimalistiske, nordiske stil med hvide flader og stål bordben, så vil du opleve en god energi i et velindrettet kontor.

Hvad bruger du dit kontor til?

Uanset om du har behov for et kontor pga. dit arbejde eller om det “bare” er et sted du bruger når du betaler regninger, følger med på forældre-intra, skyper med dine veninder eller trækker dig tilbage når du sysler med noget kreativt, så er et lækkert kontor nøglen til at arbejde effektivt.

Det er flere gange bevist at vi mennesker nemlig har det bedre når vi omgiver os med ting der gør os glade, og vi føler os tilpasse. Det ebber så ud i en højere arbejdseffektivitet.

Tænk lidt over hvordan du gerne vil have dit kontor ser ud, og hvilket formål det skal bruges til.
Skal der være plads til at slappe af i en sofa, en god stol eller skal det udstråle, kreativitet, eller ren forretning.

Væggene er vigtige

Selvfølgelig er møbler vigtige, men dem kan du hurtigt få på plads. Men mange undervurderer hvor vigtigt det er at gøre brug af væggene. Det er nemlig ofte herfra man får et indtryk af den generelle stemning.

Hæng nogle smukke malerier op, mal i en flot farve, eller vær praktisk og brug den til en opslagstavle – mange undervurderer effekten af en opslagstavle.

Ligeledes kan farve i loftet, og hvilken type gulv man vælger også være med til at gøre rummet hhv. mindre eller større, føles rummeligere eller hyggeligere.

Opslagstavlen

Med en god opslagstavle kan du virkelig gøre meget, her kan du bl.a. brainstorme, drømme, organisere og meget mere.

Når nogen siger opslagstavler i kork, så kan det godt være du får nogle dårlige minder om de gamle små plader i trærammer, men kork er faktisk et utrolig godt materiale til opslagstavler.

Du kan dog få noget langt mere kreativt end bare de firkantede opslagstavler i kork i en træramme.

Lav f.eks. din helt egne opslagstavler i kork, ved at bruge kork på metermål, runde stykker eller lange stykker, eller små firkanter i forskellige farver der hænger i mønstre på væggen.

Opslagstavler i kork kan virkelig udformes på mange måder, du kan enten bestille dem på nettet udskåret i forskellige former og størrelser, eller selv tilpasse dine korkplader til lige netop dit kontor.

Der er også et stort udvalg af farver, så du med forskellige farver og mønstre kan lave din helt egen opslagstavle, præcis som den passer til dig og dit kontor.