Markedsføring behøver ikke koste noget

Marketing strategi

Markedsføring er en del af hverdagen til langt de fleste virksomheder i dag, men det er ikke alle som har store budgetter at gøre godt med. Men det må ikke betyde at man ikke kan markedsføre sin virksomhed af den grund, det findes nemlig mange gode muligheder derude, og flere af dem er helt gratis.

I dette indlæg vil vi se lidt på hvad man kan gøre for at markedsføre sine produkter og tjenester uden at bruge mange penge. Selv de store virksomheder med stigende markedsføringsbudgetter udnytter også de billige metoder, af den simple grund at det handler om at tænke smart udtaler Peter Mejdal fra www.scandilån.com.

Nyhedsbreve og Facebook

Nyhedsbreve er en af de ældste markedsføringsmetoder vi bruger, og den fungerer stadig den dag i dag. Nyhedsbreve på e-mail træffer altid nye og gamle kunder, uanset hvor de befinder sig. De kan læse det når de vil, og et nyhedsbrev kan øge dit salg og du kan endda sende et særtilbud til læserne af nyhedsbrevet. Et godt nyhedsbrev har gerne en fordel for læseren og de bør sættes op som en del af en større ide om kommunikation og markedsføring af dit firma og dine produkter.

Facebook er en anden fantastisk kanal som passer perfekt til at synliggøre din virksomhed. Via Facebook kan du oprette et sikkert og personligt kundeforhold og samtidig præsentere din virksomhed akkurat på den måde du ønsker det. Ved at dele nyttigt indhold viser du dine tilhængere at du er interesseret i dem. Det er også med til at skabe en positiv blæst om den mærkevare du vil bygge op.

SEO og Instagram

Begrebet SEO har du helt sikkert hørt før, og her handler det om at blive fundet af dine kommende kunder. Det er også en markedsføringsmetode som ikke koster noget, bortset fra nogle timer foran computerskærmen. Din hjemmeside kan være super flot, men det hjælper ikke hvis dine fremtidige kunder ikke kan finde dig.

Det er et hårdt marked, og det kræver en masse arbejde og indsats for at rangere højt på søgemaskinerne. Hvis du i sidste ende får SEO optimeret din hjemmeside / online butik så kan du øge antal besøgende og antallet af salg i løbet af et par uger / måneder.

Instagram bruges af rigtig mange privat, men denne populære billeddelingstjeneste kan også bruges effektivt af firmaer. Her gælder det om at vælge rigtige billeder for at fange interessen hos din målgruppe.

Der findes mange andre muligheder på nettet som venter på at blive fundet eller du kan få de bedste gratis online marketing tips her.