Nyt fiskekoncept indtager Danmark

Der er ingen tvivl om, at der er en passion for fiskeri i Danmark. Mange danskere bruger deres weekender og fritid på at tage på fisketure – både i Danmark og udlandet.

Og netop denne passion vil founderne af Grejboksen.dk prøve at hjælpe med at udbrede endnu mere i landet. De har netop lanceret deres koncept, der går ud på at sende deres medlemmer en boks med fiskegrej hver måned.

Dermed kommer der en overraskende kasse med posten hver eneste måned, som vil inspirere og skabe spænding til den næste fisketur.

Hvordan startede Grejboksen?

De to founders af Grejboksen, Rasmus og Christian, mødte hinanden på studiet. Især Rasmus havde længe haft fiskeri som sin hobby, hvilket han havde arvet fra sin far og bror, der ofte tog på fisketure.

Denne passion for fiskeri udviklede sig over årene til en forretningsidé, som Rasmus efter længe overvejelse, delte med sin tidligere studiekammerat Christian.

Og dette blev starten på det projekt, som i dag hedder Grejboksen og som allerede har medlemmer – selv efter kun at have været i luften i ganske kort tid.

Hvad kan medlemmerne forvente sig af Grejboksen?

“Målet med Grejboksen er at vokse os store, så vi kan få endnu bedre priser hos vores leverandører, hvilket i sidste ende vil komme til at glæde vores medlemmer. På denne måde ville vi nemlig kunne putte meget mere indhold i vores bokse og dermed give mere værdi for pengene. Så jo større vi bliver, desto federe bliver det for vores medlemmer,” udtaler den stolte co-founder Christian.

Grejboksen er tidligere blevet sendt ud, hvor indholdet var alt fra jigs, blink, woblere, liner, flåd, fluer og meget mere.

“Boksens indhold vil variere hver måned, så du altid bliver overrasket”, fortæller de to founders.

Vil du også prøve en Grejboks helt uden binding, så kan du hoppe ind på deres hjemmeside og bestille din første nu.