Tænk nyt når du skal beskytte dig mod solens stråler

solcreme

Takket være global opvarmning har vi i de senere par år nydt meget mere sol, end vi nogensinde har før. Det er naturligvis meget rart, da langt de fleste af os elsker varmt solvejr. Men det betyder samtidig også, at vi skal være mere påpasselige med at beskytte os selv mod solens stråler.

Læs med i denne artikel for at se tre måder hvorpå du kan beskytte dig selv bedst mod solens mest kraftige stråler.

Benyt solcreme

Ja, du har formentlig allerede hørt dette råd fra utallige læger, reklamer på tv og lignende. Men nu siger vi det lige igen for en god gang skyld; Husk nu at benytte solcreme.

Der er nogle der mener, at du altid skal benytte solcreme – uanset om det er gråvejr eller ej. Vi vil ikke gøre os kloge på, hvorvidt det er noget du bør begynde at gøre. Men vi vil gerne understrege, at det er meget vigtigt at du husker at benytte solcreme, når solen står højt på himlen.

Så snart det begynder at blive så varmt udenfor, at du kan gå rundt uden jakke på, så bør du købe en god solcreme og smøre dig ind i denne om morgenen.

Det tager trods alt ikke så lang tid lige at smøre noget solcreme i ansigtet, på dine arme og lignende. Og måske det kan redde din hud fra at blive gammel at kigge på før tid?

 Anskaf en god parasol på terrassen

Hvis du nyder at tilbringe tid ude på terrassen, så snart det bliver godt solvejr, så er det også en god ide at anskaffe sig en god parasol. Det er muligvis rart at sidde ude i solen og nyde solens stråler på ens hud, men det er så langtfra sundt for en at gøre.

Kig derfor efter den bedste hængeparasol på markedet for tiden og se om det eventuelt ikke skulle være noget, du skal anskaffe dig til din terrasse. Du kan ofte finde frem til nogle pæne hængeparasoller nede i en lokal butik, hvor de sælger ud af havemøbler og lignende.

Som alternativ kan du også gå på internettet og bestille din næste hængeparasol hjem fra en god webshop. På den måde slipper du også for selv at slæbe produktet hjem fra den lokale butik.

Undgå at gå ud ved middagstid

Det er netop omkring middagstid, at solens stråler er stærkest. Hvis du har mulighed for det, er det derfor også en god ide at prøve at undgå at gå udenfor på netop dette tidspunkt.

Det er naturligvis okay af og til at gå udenfor sin dør på dette tidspunkt af dagen. Men prøv at gøre det til en vane at holde ’siesta’ fra solen og undgå den så vidt muligt på dette tidspunkt.