Tag din kaffe med på farten, hvis du har travlt

Business mand bruger tog til at komme på arbejde

Det kan gå lynende hurtigt i hverdagen. Så hurtigt at vi ofte glemmer halvdelen af alle de ting, vi skulle. Måske kan du nikke genkendende til pludselig at have meget mindre tid om morgenen, end du regnede med. Og så skal man til at prioritere. Hvad er vigtigst? Morgenkaffen eller morgenmaden. Det er et svært valg. Og har man ikke tid til at sidde og nyde begge dele, må man træffe det. Det behøver du dog ikke længere. Med en termokop, kan du roligt fylde kaffen på som det første om morgenen, og derefter koncentrere dig om alt det andet. Så kræver det bare, du husker koppen.

Gå ikke glip af din kaffe

Hvis du højt og helligt holder af din kaffe, så skal der ikke særlig meget til at gøre dig sur, hvis først du ikke har fået morgenkaffen. Sådan har mange mennesker det. Nogle kan endda slet ikke vågne uden en kop kaffe.

Derfor er det en god idé at tage sin kaffe på med på farten. På den måde sikrer du både dig selv, og dine kollegaer, at du kommer i godt humør fra morgenen af. Termokopper kan fås i mange varianter, men især Stanley har nogle fede kopper, man hurtigt kan tage med på vejen.

Nemt, enkelt og overskueligt

Med en termokop bliver hele morgenen reddet. Måske er det ikke helt sådan for alle, men i hvert fald en god håndfuld mennesker. Der gør dog morgenen meget mere enkel og overskuelig, når man har én mindre ting at bekymre sig om.

Derudover så må det siges at være et billigere alternativ at brygge kaffen hjemmefra. Benytter du dig af offentlig transport til og fra arbejde, så møder du måske ofte en 7/11, der frister med dyre kaffer. Der er simpelthen intet værre end at glemme at få morgenkaffen, og herefter blive nødt til at bruge dyre domme på en kop sort kaffe fra den nærmeste kiosk. Det vil spare dig både tid og penge i længden, hvis du tager din egen kop med på farten.

Termokoppen fra Stanley kan sagtens være moderigtig

Måske sidder du derhjemme med følelsen af, at det egentlig er lidt grimt at gå rundt med en termokop. Det er dog langt bedre for naturen, at du genbruger dit krus i stedet for at købe en ny kop kaffe hver morgen. Og så findes der et hav af forskellige varianter af termokopper derude.

Du husker måske selv Stanleys grønne termokop? Den har været hyppigt brugt på fiske- og jagtture, men nu har firmaet også lanceret flere kopper, du med ro i maven kan have med i toget. De kan fås i flere farver, så der burde være en, der falder i din smag.

Er du lidt af en klodsmajor? Så er det en god idé at finde et termokrus, der kan lukkes og gerne ordentligt. Dagen kan hurtig gå hen og blive lang, hvis du får slynget varm kaffe ud over den hvide skjorte.