Tre jobs i København, der betaler godt

læger

Der findes et hav af forskellige jobs på jobmarkedet, som bare venter på at blive afsæt. Det er dog ofte jobs som sygeplejeske og lignende, der ikke betaler godt og som samtidig er fysisk hårdt og krævende. Mange har svært ved at vælge uddannelse og job, da deres umiddelbare valg ikke nødvendigvis kan betale sig i det lange løb. Læs med her og få tre eksempler på jobs i København, der betaler godt.

Bogholder

Et af de jobs, der betaler rigtigt godt i København, er en bogholder. En bogholder kan man bruge i mange forskellige situationer, og der er derfor brug for mange. Måske har du ikke hørt om dette job før, da ikke mange vælger at søge det, og det ofte er overset – det er dog et enormt vigtigt job. En bogholder en person, der holder styr på regnskaber i en virksomhed eller for privatpersoner. En bogholder bogfører også alle bilag og kan gøre regnskaber klar til at sende videre til en revisor. Det lyder måske en smule kedeligt, men som bogholder kan man faktisk have utroligt mange forskellige opgaver og til tider have en smule travlt. Det er ofte let at finde job som bogholder, da mange virksomheder søger en god og effektiv bogholder.

Anlægsgartner

Er du vild med at komme ud i naturen og arbejde med robuste materialer, samtidig med, at du bliver betalt godt, er jobbet som anlægsgartner garanteret noget for dig. Som anlægsgartner kan du få et hav af forskellige opgaver, men det vil primært være udendørs haveopgaver som for eksempel fliselægning, opførelse af trapper, støttemure, hegn og udformning af diverse terræn. Jobbet som anlægsgartner kan være sjovt og udfordrende samtidig med, at det kan være krævende og fysisk hårdt. Har du dog en næse for udendørs arbejde, vil du med sikkerhed elske det! Du kan både være anlægsgartner for en virksomhed og en privatperson.

Læge

Sidst, men bestemt ikke mindst, er der selvfølgelig også jobbet som læge. Jobbet som læge betaler godt, da uddannelsen er lang, og manglen på erfarne og effektive læger er stor – især i hovedstaden. Som læge skal du undersøge patienter og vurdere, hvilken sygdom de har, og hvad de fejler. Du kan tildele medicin og udrede patienter. Som læge kan du arbejde flere forskellige steder; du kan for eksempel arbejde på hospitaler og sygehuse, men du kan også arbejde på din egen eller offentlige klinikker. Der er mange muligheder, når man vælger at tage job og uddannelse som læge!