Tre ting du ikke kan undvære på kontoret

Skal du indrette et nyt kontor? Har du styr på hvordan det skal se ud? Kontoret er et af de steder, hvor vi tilbringer flest af vores vågne timer. Det er vores arbejdsplads, og derfor er det vigtigt at være bevidst om den rette kontorindretning. Indretningen kan betyde meget for vores effektivitet og mentalitet, men den kan også gøre arbejdsdagen sjovere og mere gnidningsfri. Her er tre ting, som du skal være opmærksom på, når du indretter dig på kontoret.

Bord og kontorstol

Det er altafgørende med et godt bord og en god stol, når man arbejder på et kontor. Ligegyldigt hvad du arbejder med, så er det nødvendigt at have et ordentligt sted at sidde. Der er mange ting, som du kan overveje, når du køber skrivebord. Skal det være stort eller smalt? Hvor meget plads har du brug for? Skal det have indbygget opbevaring? Hvis du sidder ned mange timer om dagen, kan du også anskaffe dig et hæve-sænke-bord. Det smarte bord kan forebygge rygproblemer, fordi du ikke behøver at sidde foroverbøjet over computeren dagen lang. Derudover skal du have dig en god kontorstol. Du kan få stole både med og uden hjul. En kontorstol med hjul giver dig et godt fundament, og hjælper med at holde balancen. Du kan få en kontorstol med et godt ryglæn eller armlæn for ekstra komfort.

Opslagstavle

En fysisk opslagstavle er både hyggelig at kigge på, men kan også være hjælpsom til at danne overblik. Selvom mange arbejdspladser i høj grad er digitaliserede, så hænder det stadig, at man arbejder med fysiske dokumenter. Dem kan man hænge på sin opslagstavle. Nogle gange kan opslagstavlen også være behjælpelig med at visualisere arbejdsprocesser, og så er den smart hænge huskelister på. Du kan få opslagstavler i forskellige størrelser og materialer, så det er nemt at finde én, som lige præcis passer til dit kontor.

Elektronik

Når du har styr på bord, stol og opslagstavle, så kan du overveje om der er hvilken slags elektronik, der vil være behjælpelig for dig på arbejdet. De fleste kan ikke undvære en computer på arbejdet, men hvad med en computermus? Selvom stort set alle bærbare computere har en indbygget touchpad, så kan en computermus gøre arbejdet nemmere. Du kan også overveje at få en printer eller scanner, alt efter hvor meget du stadig bruger fysiske papirer på arbejdet. Det er også fedt, at have en skuffe med ekstra opladere til mobil og computer – bare i tilfælde af at man skulle glemme den derhjemme.