5 tips til et mere arbejdsvenligt kontor

Som kontorarbejder bruger du mange af dine daglige timer på dit kontor. Det er derfor vigtigt, at kontoret har et behageligt miljø og samtidig er et sted, der motiverer dig til at arbejde. Her får du 5 tips til, hvordan du gøre dit kontor mere arbejdsvenligt.

 

1. tip: Godt indeklima

Når du tilbringer mange timer på dit kontor, er det vigtigt, at der er taget hensyn til indeklimaet. Der må hverken være for koldt eller for varmt. Udluftning er samtidig vigtigt, så der bliver behageligt i rummet. Godt indeklima er også med til at minimere risikoen for sygdom.

 

2. tip: Praktisk indretning

Kontorets indretning spiller ligeledes en stor rolle. Indretningen skal selvfølgelig passe til firmaets smag og æstetik. Det er dog vigtigt at overveje, om indretningen er praktisk. En praktisk indretning gør de daglige gøremål på kontoret nemmere. Måske passer et hæve/sænkebord perfekt til netop dine medarbejdere? Det er overvejelser som disse, der skal gøres.

 

3. tip: Funktionelle møbler

Det er vigtigt at overveje kontormøblernes funktioner, når du skaber et arbejdsvenligt kontor. Overvej, hvad der passer bedst til netop din branche og dine medarbejdere. Hvis du ønsker et praktisk møbel, der samtidig ser flot ud, så skal du overveje et konsolbord.  Et konsolbord kan fås i utrolig mange udgaver, så du kan finde netop det, som passer bedst til din kontorstol.

 

4. tip: Hold fokus

I forbindelse med kontorets indretning skal der overvejes, hvad der tager fokus. Et arbejdsvenligt kontor er selvfølgelig ikke et blankt og uinspirerende rum. Det er en god ide at sætte pynt op på væggene, men samtidig huske på, at det ikke skal stjæle medarbejdernes fokus. Kontoret må gerne være inspirerende, men samtidig et miljø man kan fokusere og arbejde i.

 

5. tip: Skab personlighed

Et arbejdsvenligt kontor giver plads til den enkeltes personlighed. Dette kan gøre på flere måder. Den enkelte medarbejder kan få mulighed for at sætte sit personlige præg på medarbejderes del af kontoret. Det kan måske være en plakat eller en plante. Det er vigtigt at gøre plads til forskellighed. Dette gælder også det visuelle.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*